Ех, чак сега виждам темата. Майка ми е стоматолог с две години специализация по лицевочелюстна хирургия в Сорбоната (Франция) от старите пушки е, но за съжаление няма частен кабинет, работи на хонорар в едно предприятие и за съжаление може да обслужва само неговите служители, т.е. външни лица не се допускат. Ако например имате спешни проблеми за вадене на зъби, говоря за София, е добре да тичате в Стоматологичен факултет на Медицински университет (Александровска болница), добри хирурзи са Д-р Подвързачов, а за добър частен стоматолог бих препоръчала Д-р Делибозов. Взима нормални цени. А пък има една приятелка, която също взима доста евтино Д-р Лазарова, но кабинетът, където тя работи е някъде около Павлово, но не съм сигурна къде точно е. Та, за зъби що се отнася питайте ме
Винаги мога да питам мама дали познава някой, и ако случайно го знае - може да каже, дали е добър или не, тя дълги години е работила в Медицинска академия и е доста наясно с лекарите, които са работили там и все още някои от старите й връзки са на лице, живи и здарви