0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Ин витро / икси - юни, юли и август 2012
« Отговор #260 -: Август 20, 2012, 16:31:59 pm »
Според моето скромно мнение :oops: Пролактина ти е леко над нормата,независимо, че е в референтни граници.
« Отговор #261 -: Август 20, 2012, 16:56:21 pm »
Пролактина е на горна граница- да, но той се влияе от моментното състояние,стрес, емоции и т.н.Ти спази ли условията на покой преди изследването?
Какво му е на ФСХ-то ти, идеално си е!
*
« Отговор #262 -: Август 20, 2012, 17:22:17 pm »
А ми мисля че- да ,не съм била в някакво по- особено състояние.
По принцип пия лекарства за NK клетките,но тях последно ги взех вечерта преди деня на изследванията,възможно ли е да е от тях?

*
« Отговор #263 -: Август 20, 2012, 17:49:07 pm »
Аманда, и мен пролактина ми се вижда малко висок. Сложиха ли те да си полежиш преди да ти вземат кръв? А FSH-то е ок! Ще си погледна моите стари изследвания за сравнение като се прибера удома и ще пиша. Новите тепърва ще ги пускам.

*
« Отговор #264 -: Август 20, 2012, 18:16:18 pm »
Благодаря ви за отговорите момичета!
Rum4e и на теб :youwoman:.Не са ме слагали osi_10, директно от вратата за краката :D,така и при предишният път не си спомням да са почивала преди взимането на кръв.

*
« Отговор #265 -: Август 21, 2012, 10:12:28 am »
amanda, винаги заради пролактина ме оставят 10-15 мин в покой, защото имало значение. Но аз хормоналните изследвания ги правя в клиниката и там има условия. Видях си старите резултати, референтните граници са много различни, няма как да ги сравняваме. Мисля, че имаш 2 варианта - да изчакаш да видиш док какво ще каже или да си пуснеш само пролактин в друга лаборатория. Веднъж ми отложиха опита с един месец заради висок пролактин, трябваше да взимам таблетки за понижаване. Каквото и да стане само не се изнервяй! Всичко ще си дойде на мястото!

*
« Отговор #266 -: Август 21, 2012, 10:29:07 am »
Благодаря ти Rum4e! :bighug:
Може и да го пусна пак, ще помисля,или да се консултирам с гинеколожката в нашия град ,ама тя кой знае колко разбира  :?
То моята се връща от отпуск към 10 септември та май нея ще си изчакам :D.Каквото стане това,важното е крайния резултат.

« Отговор #267 -: Август 24, 2012, 18:16:52 pm »

"Здравейте момичета,днес ми се обадиха от фонда и съм номер 17224-има ли момичета с близък номер до моя? Желая успех на всички аз съм на втори опит."

Привет момичета,
Десинка, ние се подредихме за трети опит - номера ни е 17262 /доста сме близко/.

Аманда, според мен е малко високо TSH - препоръчват забременяване при стойности около 1,00, но пък познавам момиче, което забременя със стойности около 10, така че това за самото забременяване не е чак толкова проблемно. Доколкото знам е важно да се следи по време на бременността, защото тогава може сериозно да навреди на бебето. За пролактина - не съм наясно. FSH май си е ок.

Стискам ви палци момичета  :bighug:, ще ви наглеждам и ще чакам хубави новини, а на неуспелите - не губете кураж момичета, нито вярата си, ще има и за нас поне по едно бебе - Бог ни го е отредил  :wink:, въпроса е кога, а не дали  :lol: