0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Здравейте момичета!Въпросът ми е към тези момичета, които са пили Дуфастона ако може да споделят дали им е помогнал при забременяването и колко време след приемането му са успели да забременеят?!
Според мен не може да се каже, че Дуфастона е лекарство, след приема на което може лесно да се забременее. По-скоро ако се приема правилно по време на месечния цикъл на жената може да подпомогне забременяването докато се пие, а не след като се спре.
Не мисля, че само по себе си може да оправи даден хормонален проблем дългосрочно.

И при двете ми бременности съм приемала прогестеронов препарат, но винаги е било предварително, в смисъл по време на самите опити и то контролирано от лекар.
Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

Аз пих Дуфастона 4 месеца като сега последния месец забременях. Незнам дали е с негова помощ, просто правих тестове за овулация и започнах приема му след положителния тест. Сега продължавам да го пия уж за задържане. Незнам какво ще стане, все пак съм в 2рия месец.