0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Пози за забременяване?
« -: Април 27, 2012, 16:19:45 pm »
Извинете но всички теми които намерих са доста старички затова пиша,моля кажете ако знаете:Момичета може ли един малко глупав въпрос:Вчера при  :heartbeat: вечерта аз бях отгоре :oops:(много ме е срам да го пиша но трябва за да стане ясно)чак днес се сетих че май така нищо не сме направили?Така ли е според вас?Аз веднага след това легнах по гръб и така лежах до сутринта без да ставам и без да се мия.Като легнах имаше малко отвън,но не много.Докато лягах по корем си бях стиснала мускулите (ако ме разбирате какво имам в предвид :oops:),нали знаете тези упражнения дето се правят със стягане и отпускане на матката.Моля ви кажете от ваш опит дали може нещичко да е останало или няма шанс при такава поза?Днес страшно силно ме боли корема и от двете страни след обяд започна чак едно като пулсиране в яйчниците и болка в кръста.
*
Re: Пози за забременяване?
« Отговор #1 -: Април 27, 2012, 18:02:49 pm »
Виждам, че тринайсет души са прочели въпроса ти, а никой не ти е отговорил.
Мило момиче, позите при секса нямат значение за успешното забременяване.
Щом бебето се бави вече една година (според подписа ти), проблемът не ви е в позата.
Ориентирайте се към клиника и започнете с изследванията, конкретно спермограма.
Успех!
« Отговор #2 -: Април 27, 2012, 19:17:54 pm »
И аз мисля ,че позите са без значение.На мен доки ми каза ,че само трябва да си лежа поне половин час след секс и това е.

Ако посоката, в която си се запътил ти носи радост, не питай какъв ще е пътят, просто върви!
*
« Отговор #3 -: Април 27, 2012, 20:59:47 pm »
И моето мнение,е че позата е без значение.

Ако не вярвате в чудеса вероятно сте забравили,че всеки от нас е чудо!
« Отговор #4 -: Април 28, 2012, 19:15:54 pm »
Цигу,направих почти всички изследвания остават ми вече по сериозните ЦС и лапароскопия,която ми препоръчват да направя ако и този месец не стане.Преди няколко дни пуснах и за вродени тромбофилии и чакам резултата,но знам че по принцип и да ги има не пречи на забременяването,а повече на износването.След 10 дни ще видя и те как са.