0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
Можем ли да помогнем?
« -: Април 03, 2012, 14:27:07 pm »
Моля, прочетете този материал:

http://www.blitz.bg/news/article/135397

преди 2 дни бях във Велинград и минах покрай къщата, в която се помещава това училище. впечатлих се колко е спретната и уредена - гледана отвън, разбира се. а се оказва, че отвътре нещата не са така добре.

много малко искат тези хора, предполагам, че всеки има възможност да помогне с дрехи за децата там. преценете си...
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*
Re: Можем ли да помогнем?
« Отговор #1 -: Април 03, 2012, 16:07:45 pm »
Много ми стана мъчно да прочета това.
Джам,за каква възраст става въпрос?Гледам че е споменато 15-16г.,но предполагам има и по-малки деца?
Ако свърша това което имам като идея под формата на колет ли да го пратя на посочения адрес или има някакъв друг начин?

*
« Отговор #2 -: Април 03, 2012, 16:54:32 pm »
парси, предполагам от 1 до 8 клас са децата. :(
ще се пробвам да направя една акция на работа, да съберем малко пари за храна.
« Последна редакция: Април 03, 2012, 17:00:36 pm от StefiZ »
*

jam

• *
  • 14924
« Отговор #3 -: Април 03, 2012, 17:23:37 pm »
parsi, не знам нищо повече от това, което е написано в статията.

отдолу са дадени телефони на директорката за контакт - може да се звънне и да се попита.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*
« Отговор #4 -: Април 03, 2012, 19:41:02 pm »
Благодаря,ще се поинтересувам :).
Стефи,чудесна идея :)

*
« Отговор #5 -: Април 03, 2012, 22:52:12 pm »
Аз също ще изпратя дрехи.

*
« Отговор #6 -: Април 04, 2012, 00:08:21 am »
Децата са на възраст от 7 до 18 години. Имат нужда от играчки, дрехи, обувки, храни, плодове зеленчуци и др. Срок до 13 Април в чест на Великден.
Ако сте достатъчно състрадателни и успеете да се организирате съм готов да предоставя офиса си в Гр. София, бул.Витоша 94 за събиране на дрехи, играчки и храни, които ще закараме до училището! Моят тел е 0888 311 333 Веселин Василев

*

jam

• *
  • 14924
« Отговор #7 -: Април 04, 2012, 00:25:05 am »
блускай, това предложение откъде го намери? дали е надеждно?

(извинявам се за параноята, това е от социално-обществения строй, в който живея)

*
« Отговор #8 -: Април 04, 2012, 00:52:00 am »
В първия коментар под статията го има, джам.

*
« Отговор #9 -: Април 06, 2012, 12:48:42 pm »
капманията на работа върви добре, със събраните пари ще им купим бельо и чорапи, горових преди малко с една госпожа от училището, идеята е добра, защото до момента никой не е заявил подобно желание. каза че са се обадили доста фирми и хора, които ще им осигурят дрешки и обувки, както и храна. пиша го това като идея, ако някой друг има събрана сума пари, нека купи бельо. ще имам списък с размери и бройки на децата, ако някой се интересува ще му го изпратя.
« Отговор #10 -: Април 06, 2012, 19:28:08 pm »
Аз имам дрехи, които могат да станат за по-големите момичета и момчета.
Дали е подходящо или по-добре пари, а дрехите да ги дам другаде?
[/url][/url]
*

jam

• *
  • 14924
« Отговор #11 -: Април 06, 2012, 23:32:38 pm »
директорката е казала на Стефи, че не искат пари в брой, за да няма подозрения за злоупотреби.

в неделя, в 15 часа, жълтото училищно автобусче на училището ще бъде на пл. Александър Невски в София - вероятно там, където спират туристическите автобуси, при художествената галерия. то ще товари събрани от софиянци дрехи, обувки и храна.

« Отговор #12 -: Април 07, 2012, 00:04:19 am »
Ники по това време спи.
Някой от вас ще ходи ли, да му донесем дрехите в събота вечер или неделя сутрин, ако не е проблем, да ги предаде вместо нас?

[/url][/url]
« Отговор #13 -: Април 08, 2012, 13:23:03 pm »
Само да кажа - рейсчето явно минава и по кварталите. Говорихме с директорката и се оказа, че в 14 часа днес ще е в Надежда 4. После явно продължава към Ал.Невски.
[/url][/url]
*
« Отговор #14 -: Април 18, 2012, 11:24:20 am »
Управителният съвет на сдружение "Зачатие" реши да дари на помощно училище "Драган Манчов", гр.Велинград, сумата от 350.00 лв., с която да се закупят храни за децата от училището.

С огромното съдействие на нашата съфорумка mirados, на която благодарим от сърце, бяха закупени и доставени в училището прясно мляко, пресни плодове, шоколад и бисквити за децата.