0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
качество на яйцеклетките
« -: Март 26, 2012, 09:17:48 am »
Здравейте "борещи се"! След първо неуспешно икси от преди седмица, не ми дава мира въпроса как да направя по-качествени яйцеклетките ми! Според док съм с почти ияр и при стимулацията направих едва две яйца, от които едното спря да се дели след оплождането, а другото просто не се имплантира  :( :( :( Сега съм на климонорм и след два цикъла пак ще опитаме, но ми се ще да "позобам" и нещо друго...четох за бял равнец, омега 3 ....Момичета, дайте идея... :? :?
Re: качество на яйцеклетките
« Отговор #1 -: Март 26, 2012, 10:02:17 am »
Да, можеш да пиеш омега 3,метфогама,Q10,мелатонин.Тези ги пия аз, може да има и други,но трябва да се консултираш и с лекаря си.Но специално за Q10 и омега 3 няма проблем да си ги самоназначиш.
Животът е толкова хубав, колкото му позволим да бъде!
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #2 -: Март 26, 2012, 10:04:43 am »
можеш да пиеш какво ли не, но качеството на яйцеклетките няма да се промени от това.

ако пушиш - спри цигарите. ако си с наднормено тегло - регулирай го. обсъди с лекаря си най-добрия за теб начин за стимулация.

другото е вятър.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*
« Отговор #3 -: Март 26, 2012, 14:12:13 pm »
Не пуша, от стартирането на "бебеправенето" спрях всякакъв алкохол ..., килограмите са в норма.... но след седмица ставам на 37 и явно в това е проблема... :( :( :(, но няма да се предавам! Благодаря ви момичета за бързите отговори!
« Отговор #4 -: Март 29, 2012, 10:30:08 am »
http://www.natural-health-for-fertility.com/low-ovarian-reserve.html
Ето тук прочетох някои много интересни неща, за проблемите които ни вълнуват и които лесно биха могли да се приложат.
Животът е толкова хубав, колкото му позволим да бъде!
*
« Отговор #5 -: Март 29, 2012, 17:22:57 pm »
Вече "зобкам" омега 3 на Барлийнс (женската версия), коензим Q10, пчелно млечице, мултивитамини и естествено фолиева киселина ..., отделно климонорм и бромокриптин... :( :( :(. Статията наистина е добра! Благодаря!