0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
може ли да видите и моята графика
« -: Октомври 11, 2013, 09:05:51 am »
Моля вижте и моята графика!Според вас имала ли съм овулация този месец
*
Re: може ли да видите и моята графика
« Отговор #1 -: Октомври 11, 2013, 09:32:01 am »
Добре дошла и дано да не се задържиш дълго в темата с графиките!  :welcome:
Според мен този месец не е имало О, няма ясно изразена двуфазност в графиката ти - доколкото знам разликата м/у двете фази трябва да е около 0,4, а при теб е 0,1-0,2.
Как мериш БТ и колко дни ти е МЦ?

*
« Отговор #2 -: Октомври 11, 2013, 09:45:12 am »
Благодаря за отговора!Измервам я вагинално.Цикълът ми като цяло е нередовен.По принцип ми е на 31-34 дена.Миналата година през декември забременях ,но се оказа кухо яйце.От тогава правим опити но не се получава :(
*
« Отговор #3 -: Октомври 19, 2013, 21:03:06 pm »
Добре дошла и дано скоро се радвате на бебче!Относно овулацията,според мен ако е имало е била около 25ти ден.С тестове за овулация ще ти е още по-лесно да определиш.Стискам палци за бърз резултат! :D

*
« Отговор #4 -: Октомври 26, 2013, 12:06:36 pm »
Благодаря ви за отговорите !Този месец така и не разбрах дали съм имала овулация ,защото и не си мерих температурата по едно и също време ,а и смених 3 термометъра че успях да потроша два  :lol:.Както и да е цикълът ми дойде с закъснение и то прилично и от този месец вече започнах да меря по едно и също време и ще видим как ще е                   
*
« Отговор #5 -: Ноември 10, 2013, 07:43:45 am »
Здравейте, може ли някои да ми погледне графиката и да си каже мнението ,защото аз съм много объркана! от няколко дена БТ ми спадна и се задържа така, а е рано да ми дойде. Първия ден като ми спадна реших че съм пред ову ,на следващия ден се вдигна малко и реших че това е овулацията и този ден ме и понаболяваше като пред цикъл ,но на следващия ден пак спадна и вече няколко дена е така.И на другия ден ме понаболяваше .Сега не ме боли ,но  БТ продължава да е ниска. Може би наистина имам проблем. Взех си направление за гинеколог и ще искам да ми пусне хормонални изследвания ,но незнам дали ще ми даде направление
« Отговор #6 -: Ноември 13, 2013, 10:49:12 am »
Здравейте момичета,  виждам че сте много по компетентни от мен  :oops:  ... може ли да дадете коментар и на моята графика, знам че е с много малко дни, но преди време когато пак мерих температура границите никога не бяха над 37.00 градуса, да не говорим и толкова скоро след цикъл. Много съм объркана понеже пих Дуфастон и на третия ден след  като го спрях цикъла си ми дойде, но само 2 дена (обикновено е около 5-6).  :wink:
*
« Отговор #7 -: Ноември 19, 2013, 18:58:31 pm »
Здравейте, днес бях на преглед при АГ. каза ми че при левия яйчник вижда деформирал фоликул и явно на скоро ми е отминала овулацията и че съм пред цикъл. Което хем ме зарадва, хем не. Значи и този месец не е станало чудото ,но поне явно съм имала овулация ,което пак е някаква надежда за бъдещ успех .Попитах я не може ли да ми се назначи някакво лечение за регулиране на цикъла. Обеща  да ми назначи лечение, съобразено с това че опитвам да забременея без да се наложи да прекъснем опитите .Не разбирам все още много от графики, но май засега по моята излиза че съм имала ову. Кажете вие какво мислите?