здравеите, първо искам да ви похваля за форума. Супер е, толкова много неща научих, само за един ден.
Ситуацията е следната, ние сме младо семейство и от около 7-8 месеца се опитваме да си направим Бебенце. Сигурно времето през което правим опити е малко, но на нас ни се иска да стане час по скоро и нямаме търпение. Затова решихме, че трябва да потърсим специалист който да ни даде насока. Препоръчаха ни доктор в Пловдив. Отидохме при доктора два пъти и на втория път той каза на съпругата ми че няма овулация и трябва да се предприемат мерки. Поради сериозноста на това твурдение се поразрових и забелязах че не може толкова лесно да се установи че няма овулация.
Та въпроса ми е, Каде ще препопъчате да отидем за да се разбере със сигурност, дали няма овулация, и евентоално какво трябва да се прави оттук нататък.
Вие сте доста по в час с тези неща и освен всичко друго съм сигурен че знаете каде са добрите специалисти. По принцип в Пловдив ни е по удобно, но ако трябва и другаде бихме отишли, все пак едва ли има по-важно нещо от това.
Ще съм ви много благодарен за всякакви съвети и помощ.