0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Толкова мило!!!!!!!!!!!!!!!!!!
« -: Февруари 06, 2012, 14:35:12 pm »
Момичета попаднах на един клип............. просто циврих около 10мин.
Реших,че вие ще го оцените.
Хайде да видим кои са ревли като мен  :balk_145:.:
http://vbox7.com/play:b78f17ed77

*

Vali :)

• 1376
  • Вярата и надеждата винаги са с мен!
Re: Толкова мило!!!!!!!!!!!!!!!!!!
« Отговор #1 -: Февруари 06, 2012, 14:46:11 pm »
Прекрасно е :lol:

Д-р Стаменов,обичаме ви!
« Отговор #2 -: Февруари 06, 2012, 14:49:17 pm »
Аз ревнах. Дори не ги догледах всичките, не мога...
*
« Отговор #3 -: Февруари 06, 2012, 14:52:13 pm »
Аз нали съм винаги наопаки, и тъй като този клип се въртя из Фейса доста време, с подобни реакции, та искам да взема отношение по темата.

Къде са били въпросните младежи? Какво са правили там?

Бих препоръчала на всички филмът 'THe Whistlerblower", по действителен случай. Както и клипче, линк, към което пускам по-долу като обръщам особено внимание да НЕ се гледа от бременни!

И да се върнем на сърцераздирателното клипче "Войникът си идва у дома" - та какво казахте за ТОЗИ войник? И каква е вероятността един и същи войник да го има и на двата клипа?

http://vbox7.com/play:9d615aa3&al=2&vid=9719049

Съжалявам, но просто съм адски предубедена, когато става въпрос за американската армия и техните "миротворителни мисии' зад граница....
А филмът, който препоръчвам, моля ви - гледайте го!!!!!

http://www.zamunda.net/details.php?id=278997&hit=1
*
« Отговор #4 -: Февруари 06, 2012, 14:54:07 pm »
Та в този ред на мисли ви препоръчвам като ви се плаче, да си поплачете на този клип:

http://iwoman.bg/uspeshna/silna/silata-na-lubovta-svatbata-na-bolnata-ot-rak-kejti-376782.htm

Струва си много повече и ви кара да си спомните последните поне 10 пъти, когато сте се разсърдили на половинките си за глупости (от личен опит - Как можа да занесеш онази чиния в майка си, нали знаеш, че с нея захлюпвам палачинките - трас вратата, не му говорих един час...)
« Отговор #5 -: Февруари 06, 2012, 14:57:50 pm »
Е, добре пишете ме в отбора на ревлите. Толкова силна бащина любов...

Ох, Мимка, права си. Трябва да си зададем въпроса какво са правили младежите? А ние сме партньори на американците. Те поне имат своите националистически интереси в целия свят, а ние само комплексарски свръхпретенции. А толкова наши момчета оставиха живота си защитавайки чужди каузи...

А Кейти Къкпатрик не ме разплака, познавам много хора с увреждания и семействата им. Това за мен е ежедневие. Повече се впечатлявам от гледката на семейство, грижещо се за дете с увреждане.
« Последна редакция: Февруари 06, 2012, 15:10:13 pm от cofee lungo »
Има във морето на детските игри бисерче, което ни прави по–добри!
*
« Отговор #6 -: Февруари 06, 2012, 15:01:39 pm »
А ние сме партньори на американците.

Нещо, за което аз съм абсолютно ПРОТИВ. Гледай филма, който препоръчвам, а и клипчето и пак ще говорим....

Те поне имат своите националистически интереси в целия свят, а ние само комплексарски свръхпретенции.

Така е, но да си ги защитават на свой терен, какво са тръгнали да издевателстват над населението в близкия Изток и Балканите...Ако да изнасилваш, да хвърляш гранати в стадо овце ей така за кеф и да вършиш всякакви извращения, с цел да си защитаваш националистическия интерес....Айде нема нужда, да си ходим нецивилизовани, викам аз...И сега ще седна да плача, гледайки как малки момиченца ги посрещат...Колко малки момиченца не са дочакали майка си заради тях?...
« Последна редакция: Февруари 06, 2012, 15:11:05 pm от Змимка »
« Отговор #7 -: Февруари 06, 2012, 15:11:08 pm »
Абстрахирайте се от това къде са били и какво са правили,кой за какво се бори и какви ценности има. Обърнете внимание на любовта, била тя между двама влюбени или между деца и родители, това е толкова мило.
*
« Отговор #8 -: Февруари 06, 2012, 15:14:37 pm »
Абстрахирайте се от това къде са били и какво са правили,....

Много умно изказване, Юлияна ;)
« Отговор #9 -: Февруари 06, 2012, 15:20:25 pm »
Направо настръхнах !!!

Ако посоката, в която си се запътил ти носи радост, не питай какъв ще е пътят, просто върви!
« Отговор #10 -: Февруари 06, 2012, 15:31:12 pm »
Абстрахирайте се от това къде са били и какво са правили,....

Много умно изказване, Юлияна ;)

Ами да, не пуснах клипчето за да бистрим политиката.Просто е нещо трогателно и мило. А ти,мила дай го малко по ведро,недей така с тая трагедия.
Двата клипа нямат нищо общо единия те разплаква от умиление,а другият (който ти пусна).......много тъжен,но той те разплаква от мъка! Да не превръщаме темата в трагична.
« Отговор #11 -: Февруари 06, 2012, 15:47:05 pm »
Поста ми се загуби някъде, ама пак ще напиша. Не че съм длъжна да обяснявам накому кое и защо ме разплаква, но все пак:
Единствената мисъл, която ме занимаваше, докато гледах кпипчетата с деца, посрещащи бащите-войници, бе тази: какво ли е било в детската душица, която може би не разбира напълно къде и за какво е отишъл таткото, но се досеща, че може да бъде убит там. Та вълнуваше ме реакцията на децата и това което я предизвиква - облекчение, че това за което са се тревожели, не се е случило.
« Отговор #12 -: Февруари 06, 2012, 15:56:47 pm »
Горе-долу това разплака и мен....
Малкото слънчице,което толкова време не е виждало татко и кой знае какво си е мислило,но сега ТОЙ - тати си е при мен и аз си го гушкам.
*

denisa

• 2681
  • Човек предполага, Господ разполага!
« Отговор #13 -: Февруари 06, 2012, 16:07:49 pm »
С тая тъпа флашка нищо не мога да гледам, от замунда също не мога да свалям от тук :x дали го има в нета този филм?
Мимка, вчера четох за Кейти, много тъжно, нямам думи просто  :(
hope-love, то по пътищата си отиват повече татковци от колкото на война  :( не, че омаловажавам войнишката професия.
Уф, абе живота е жесток понякога за жалост  :(
« Отговор #14 -: Март 13, 2012, 09:43:47 am »
Не знам дали е за тази тема,но вижте нещо,което ме трогна:http://inews.bg/Любопитно/Бременността-в-90-секунди_l.a_c.3992_i.160857.html
*
« Отговор #15 -: Март 13, 2012, 17:28:48 pm »
И аз като Мимка ...
хич не ми е мило, ами ме е яд безкрайно - едни момчета отиват да убиват други момчета. Като гледам как си прегръщат децата, само едно си мисля, дали не са убили те самите чужди деца? Съзнавам, че кто обикновени войници не са виновни, обаче не мога да се умиля хич.

Както каза Калин, когато Никола дойде у дома "Тате татееее, добре че отмениха казармата, че майка ти щеше да срине министрество на отбраната"  :lol: :lol:
« Последна редакция: Март 13, 2012, 17:34:47 pm от Fussii »
В очакване ....