0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Tincheto

• **
  • 126
  • МЕЧТИТЕ СЕ СБЪДВАТ!!!
Re: Ин - витро в ОЛИМЕД - Варна
« Отговор #40 -: Февруари 08, 2012, 11:04:34 am »
Благодаря ти Данинка,за подкрепата имах нужда..:))Въпреки всичко се притеснявам и то много....,все пак ще ми е първи път.Започваме стимулация след няколко дни и така..Надявам се да успеем,каквото ми е писано.. :?В коя клиника сте вие?Късмет и успех на всички :)
[URL = http://lilypie.com] [/url]

« Отговор #41 -: Февруари 08, 2012, 17:05:49 pm »
Tinche стискам ти палци всичко да е наред . Ти поне си я почнала процедурата , а ние все още се чудим кога да е т.е. да съберем кураж.  :bighug: :crossfingers: :crossfingers: Успех
*

Tincheto

• **
  • 126
  • МЕЧТИТЕ СЕ СБЪДВАТ!!!
« Отговор #42 -: Февруари 08, 2012, 20:01:14 pm »
Благодаря ти ,Веси :)Защо се чудите,какъв е проблема ,коя клиника да изберете ли?Не се чудете ,ами се хващайте,всъщност вие по фонда ли ,или ще си плащате?Хайде успех и ще споделяш мнения.... :)

« Отговор #43 -: Февруари 09, 2012, 11:12:48 am »
Ние ще си плащаме . Когато има развръзка ще пиша :)
« Отговор #44 -: Февруари 10, 2012, 10:31:14 am »
Ние ще си плащаме . Когато има развръзка ще пиша :)

Щом си плащате защо не се ориентираш към София или Турция?Там поне имаш по голям шанс.Ти си знаеш де.Успех където и да решиш. :wink:
« Отговор #45 -: Февруари 10, 2012, 15:09:40 pm »
Добър ден милички,знам че не е по темата но отложих операцията че гадната лелка ми идва точно на 27.02 и затова док каза да е на заветния 8 ми март,а как исках да видя на Иви тържеството(първото на което сме поканени)но, за съжеление само тати ще е там :)
« Отговор #46 -: Февруари 10, 2012, 21:39:49 pm »
Тенеза мила не се разтройвай всичко ще се оправи ще има и други тържества
« Отговор #47 -: Февруари 11, 2012, 10:25:22 am »
Ех милата Веси :bighug: знам нооооооо толкова време чаках именно това да ида на празника за детето си но,както каза ти тепърва ще ходя
« Отговор #48 -: Февруари 11, 2012, 10:53:19 am »
Ех милата Веси :bighug: знам нооооооо толкова време чаках именно това да ида на празника за детето си но,както каза ти тепърва ще ходя
Ами тати ще ходи на малката принцеса,а  ти като се сдобиеш с мъжка рожба ще получиш цвете от малкия мъж  :wink:-най-хубавото и скъпо за теб.От сърце ти желая да постигнеш скоро мечтата си  :balk_103:
Свободата означава да чувстваш това, което сърцето ти желае, независимо от мнението на околните.Паулу Коелю
« Отговор #49 -: Февруари 11, 2012, 10:57:54 am »
 :youwoman: :thankyousign:Много ти благодаря все още чакаме социалните да ни зарадват с едно синче :)
*
« Отговор #50 -: Февруари 28, 2012, 13:04:21 pm »
Тенеза -  успе мила :bighug:!

Само за успокоение на Тинчето да кажа че аз съм от успелите в Олимед от 1 път :babyflips:!
Не ги хваля или плюя, само казвам!

Успех на всички в борбата :goodluck:!
« Отговор #51 -: Февруари 28, 2012, 18:41:21 pm »
Здравейте момичета и аз да се включа по темата значи:първият ми опит в Олимед беше 2008 год.тогава правихме инвитро на собствени начала фонда още не беше заработил имаше едно семейство те също правиха инвитро там за тях това също беше първи опит обаче при тях се получи от първият път късмет.Иначе като цяло всички доктори,акушерки всички са много любезни.вторият ми опит също беше там но уви неуспешен и сега чакам за трети по фонда и този път мисля да опитам в Тутракан така че нещата са много относителни,за успеваемоста на една клиника.Забравих да отбележа че съм от Русе и Тутракан ми идва много близо иначе нямах намерения да си сменям клиниката.Пожелавам успех на всички по пътя към сбъдването на най съкровенната им мечта.
*

Tincheto

• **
  • 126
  • МЕЧТИТЕ СЕ СБЪДВАТ!!!
« Отговор #52 -: Февруари 29, 2012, 17:35:35 pm »
Гери28,много ти благодаря за успокоението....:)))Утре ми е трансфера и си пожелавам много късмет...!На 14.03. ми е кръвния тест!Искам да те попитам,скоро ли сте правили процедура там? :wink:

*
« Отговор #53 -: Март 01, 2012, 10:02:27 am »
На 1.04.2010 ми беше пункцията а на 3.04.2010 трансфер!
Не се тревожи, успех ти желая! При мен се падаше велик ден а при теб Баба Марта :P
*

Tincheto

• **
  • 126
  • МЕЧТИТЕ СЕ СБЪДВАТ!!!
« Отговор #54 -: Март 01, 2012, 23:36:10 pm »
Да така е при мен е Баба Марта :)Днес мина всичко нормално,върнаха ми три ембриончета и две ми замразиха...,остана чакането до 14.03.2012г.В интерес на истината съм спокойна...в края на краищата каквото стане,имаме право на още два опита по фонда.

« Отговор #55 -: Март 12, 2012, 07:57:58 am »
Добро ви утро,влизам да ви кажа че вече ме оперираха всичко мина идеално,имам си матка :Dкоето за мене беше много важно както знаете и вече чакам да почна да ходя нормално.Искрено се надявам с вас всичко да е ок ще ви чета с най голям инетрес
От мен весел и усмихнат Ден мили дами
« Отговор #56 -: Март 18, 2012, 15:50:07 pm »
Браво че всичко е минало нормално мила бързо да се оправяш. Стискам ти палци . Хубав и усмихнат ден на всички!
« Отговор #57 -: Март 25, 2012, 22:14:15 pm »
Какво става няма ли никой в процедури доколкото знам чакахме тест на 14.03. Хайде давайте с хвалбите пролетта дойде.
« Отговор #58 -: Юни 02, 2012, 19:39:59 pm »
Аз последно се насочих към АГ- Варна и живот и здраве септември месец ще бъде процедурата. Това е от мене