0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

СПОДЕЛЕНО
« -: Април 01, 2012, 16:51:23 pm »
Здравейте и от мен!
От 1г и половина се опитваме да си направим бебе обаче нищо не се получава. Ходих на лекар понеже имам леки  болки в дясно от време на време и леко бяло течение. Изписа ми лекарства. За 1 месец всичко беше наред и после пак същото.
Този месец ми закъсня с 5 дни. Направих си тест , но нямаше нищо. На шестия ден ми дойде - само ми зацапа. Вече ми е втори ден а е много слабо .Нямах никакви симптоми , че ще ми дойде - болки в корема и гърдите. Направих си втори тест като се съмнявах за цветна бременност , но пак нищо. Дали не е от промяната на времето? Не  Sadзнам какво става и много се притеснявам.  Sad
*
Re: СПОДЕЛЕНО
« Отговор #1 -: Април 01, 2012, 23:03:43 pm »
Истината е, че при наличието на М и отрицателен тест, едва ли си бременна :( Възможно е и от смяната във времето да си имала такова закъснение :( мисля, че повечето момичета тук биха ви посъветвали да посетите репродуктивен специялист, защото е възможно да има причина да не става вече от година и половина....Надявам се да няма естествено и ви пожелам искренно успех !
« Последна редакция: Април 01, 2012, 23:05:33 pm от Krisi88 »

*
Re: СПОДЕЛЕНО
« Отговор #2 -: Април 03, 2012, 15:40:40 pm »
Аз лично бих те посъветвала да не си губите времето при обикновен гинеколог,а да се насочите към специализирана клиника по репродукция,казвам го от личен опит,ние също пробвахме  година и половина и като не стана посетихме съответно гинеколог,който твърдеше ,че съм пушка и няма как да не забременея,а 2г по- късно след като потърсихме специалист се оказах с тубарен фактор.
На този етап съм с едно неуспешно ин витро и чакам документите от фонда да започнем втора процедура,което прави вече 4г.без резултат.
Пожелавам ти по-бързо да постигне желания резултат.