0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

имам въпрос /след трансфер/
« -: Юли 09, 2006, 11:48:27 am »
Момичета аз съм отскоро тук и се включвам по рядко,но чета всички теми ако не всеки ден то през ден.Страдам и се вълнувам заедно със вас.
Имам въпрос чета,чета и немога да разбера до колко време след трансфера трябва да ти додйе м.При моя опит ми дойде чак на 28мия ден и беше някакъв кошмар такива болка бяха страшни,и като ми дойде ми бише паднали нещо като съсирек но по-големичко.Все се чудя дали е имало забременяване или е нещо друго.
« Последна редакция: Юли 09, 2006, 19:40:54 pm от Lali »
*

rally_g

• 959
  • Искам да бъда добра!
Re: имам въпрос
« Отговор #1 -: Юли 09, 2006, 14:36:46 pm »
Derrrr,

ние няма как да ти кажем имало ли е или не имплантация. А лекарят ти нищо ли не изказа като мнение по въпроса? Ти  не прави ли кръвен тест за ЧХГ две седмици след трансфера, той би ти дал най-точен отговор на въпроса дали е имало имплантация или не
ЗА КООРДИНАТИТЕ НА ИЗПИТАНИ СПЕЦИАЛИСТИ ПО РЕПРОДУКЦИЯ ВИЖТЕ http://www.zachatie.org/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=6
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
Re: имам въпрос
« Отговор #2 -: Юли 09, 2006, 17:24:58 pm »
Не си ли правила кървен тест????????не са ли те гледали на УЗИ????
Re: имам въпрос /след трансфер/
« Отговор #3 -: Юли 09, 2006, 23:58:13 pm »
гледаха на уз но не се виждаше плоден сак само удебелена лигавица а тестовете за бременост излизаха полужители ту отрицателни, доктора ме посъветва да изчакам защото е рано да се види плоден сак и докато реша да направя кръвен тест трябваше да чакам 1седмица за резултат ми дойде
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
Re: имам въпрос /след трансфер/
« Отговор #4 -: Юли 10, 2006, 07:07:10 am »
гледаха на уз но не се виждаше плоден сак само удебелена лигавица а тестовете за бременост излизаха полужители ту отрицателни, доктора ме посъветва да изчакам защото е рано да се види плоден сак и докато реша да направя кръвен тест трябваше да чакам 1седмица за резултат ми дойде
защо трябваше да чакаш  седмица да кървен тест???????Все пак трябваше да го пуснеш за да се види ЧХГ!Ако е имало временно забременяване и не се е задържало ,......Чхг пак щеше да покаже.
Много пъти когато още не се вижда на УЗИ кървен тест изяснява нещата! :D