0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Моля Ви за съвет!
« -: Март 17, 2013, 23:19:23 pm »
Здравейте хора с приятелката ми искаме да си имаме детенце Живот и Здраве!Но вече два пъти се опитваме да стане и не се получава...
Първият път не стана защото не беше в овулация.Опитахме втори път когато е в овулация.Но пак не се получи.Напоследък тя се държи странно с мен и избягва да правим секс. :(
Държа също да кажа,че беше получила всички симптоми на бремеността след като еякулирах в нея първият път, но се оказа,че се объркала и й дойде цикъла...
Каза,че няъде е прочела,че ако не сме съвместими не можем да имаме деца!Което ме отдръпва малко от нея заради тези думи.Държа да питам има ли значение как е поставен пениса във вагината за да се получи забременяване?Това го казвам,защото след еякулацията ми в нея тя беше седнала върху мен и може да е изтекло?За да не се получи забременяване.

Благодаря предварително за съветите които евентуално ще дадете!
« Последна редакция: Март 18, 2013, 00:01:20 am от SadGuy79 »
Re: Моля Ви за съвет!
« Отговор #1 -: Март 18, 2013, 00:12:51 am »
Под два опита имате предвид два месеца ли? Ако е така е твърде рано да се отчайвате и отдръпвате един от друг.Ако опитвате повече от 6 месеца до 1 година и не се полува,можете да потърсите по специализирана помощ. Няма значение позата,в която сте" правили" опита,важно е да се отпуснете и да не превръщата желанието ви в идея фикс,доколкото виждам от ника Ви сте млади и не ви притиска времето,ако все пак се тревожите може да посетите някой добър лекар в библиотеката има контакти.Желая Ви успех!
АКО ИМАШ ЛЮБОВ,НЕ СЕ НУЖДАЕШ ОТ НИЩО ДРУГО.АКО ЛИ НЯМАШ,НЕ Е ОТ ОСОБЕНО ЗНАЧЕНИЕ КАКВО ДРУГО ИМАШ.
« Отговор #2 -: Март 18, 2013, 12:18:09 pm »
Здравей,това е много хубаво че сте решили да имате детенце!По принцип овулацията кам е пресметнахте?нали има начини за определяне,цервикална слуз,и базална температура,може да пробате и с тестове за овулация!Но два месеца е твърде ранен период за определчне на проблем,според лекари и статистики възможността за забременяване всеки месец е едва 25%,после има и друго като започнеш опитите започват и фалшивите симптоми на бременност,породени от силното желание за бебе и вманиаченост по въпроса,при репрудоктивен специалист се ходи едва след година опити!относно позата няма значение!Моя съвет,недейте се вманиачавате на тази тема,правете си секс за удоволствие,не по задължение,не мислете много за симптоми,и успокои приятелката ти,че когато стане,тогава,и ако трябва нека се запише във форума,тук са много отзифчиви,винаги готови да дадат отговор!!!Успех!
« Отговор #3 -: Март 19, 2013, 00:11:33 am »
Благодаря ви хора за отговорите,които ми дадохте!Надявам се да разбере приятелката ми,че тези неща не стават бързо и да не го приема като фикс идея!И да се надявам , че ще си оправим отношенията между нас!Още веднъж благодаря за съветите и ще ви държа в течение какво става с нас!
Спокойна вечер на всички!