Здравейте.Искам да попитам някои неща относно лапарото но не знам дали е тук мястото.Извинявам се предварително ако не е.Направиха ми лапароскопия в началото на октомври.Ендометриозни кисти и същото на жълтото тяло и финестрация на яйчниците.Горе долу това разбрах от епикризата .Доктора ми каза само,че са ми отрязали малко от яйчниците и това беше.На контролния преглед каза,че всичко е повече от добре.Не ме е преглеждал с уз.и това малко ме озадачи.Имах кървене м/у циклите но да не съм му обръщала внимание.Забравих да кажа,че Новачков ми прави лапарото.Също така спомена,че сега шанса да забременея е голям и да действаме.Притеснява ме това,че от тогава минаха месеци и кървенето от 15 ден продължава.Идва цикъла.На 15 ден започвам да кървя и така до новия цикъл.С кървенето имам и много силни болки в кръста и кървави жилки.Не си правя тестове за овулация .Не знам дали въобще имам такава с това кървене.Моля ако някоя от вас се е сблъскала с този проблем да сподели.Мисля,4е до сега трябваше да ми се оправи цикъла но уви.Дали е следсвие от лапарото или не-нямам никаква представа.Може би трябва да отида пак на лекар или да изчакам:(минали са едва 3 месеца.