« Отговор #2 -: Юни 17, 2015, 19:12:28 pm »
"Зачатие" ми даде надежда , опора , даде ми приятелства и усмивки !
Даде ми много и най-вече нужната и точна информация , образова ме и беше моят справочник
и гид във всяка една стъпка и процедура !
Благодаря завинаги!"
Мама Нина и Калоян на 4 години
"Зачатие за мен бе остров на спасението. Спасение от лудостта.
Там откривах отговори на неспирните въпроси в главата ми както и приятели,
които ще нося в сърцето си до живот. Зачатие ми помогна години след като вече имах моята сбъдната мечта.
Когато отново тръгнах по този неравен и труден път...да има другарче моята мечта, да не е сама в живота.
Зачатие е свещта в тъмнината, която дава Надежда, Кураж и Топлина. "
Мама Надя, Дари и Ники
" Казват, че най-тъмно е на зазоряване. Откривайки Зачатие за мен света се промени
и стана по-светъл и слънчев. Зачатие върна усмивката на лицето ми, даде ми надеждата, вярата
и увереността да сбъдната мечтата си. Получих и продължавам да получавам помощ, разбиране, съвети и загриженост.
Благодаря на Зачатие, че ме срещна с хора, които станаха мои приятели и завинаги ще останат в сърцето ми."
Мама Екатерина и бебе Мария на 11 месеца
" Не беше лесно, но не и невъзможно. Благодаря на всички от Зачатие!
Благодаря Ви, момичета. Винаги ще сте в сърцата ни. Защото бяхте зад всеки мой въпрос,
зад всяко навеждане" на глава. Вие всички бяхте до мен.В този труден и не лек път до така желаната мечта.
И сега към всички момичета тръгнали по този път " Борете се, винаги има начин!
Само напред и нито крачка назад"
Благодаря на Зачатие! Благодаря на Фонда.
Поздрави и безкрайни целувки от нас - Мама Събина, Кристин и Мартин почти на 4 години.
"Зелена пътека, подкрепа, съмишленици, съкровение, светлина, пълни с майчина обич ръце
- все топли думи, които Зачатие изпълва със съдържание и карат сърцето ми да бие с признателност!
Зачатие ми показа, че в този труден път не съм сама, че неслучването наречено стерилитет
е проблем на много млади, интелигентни, можещи и мислещи хора.
Зачатие ме насочи и ми даде безценната информация за нашия репродуктивния проблем.
Зачатие ми подари приятели, споделих им съкровените си мечти и така трудното случане на децата ми бе по-леко!
Не мога без това място, zachatie.org е моя втори дом!То е пътя до д-р Владимиров и д-р Тачева,
които ни помогнаха да станем родители и крещящите ни да милват малко чудаче ръце вече не бяха празни.
Мечтаните години от мен и любимия ми мъж пантофки се случиха първо момчешки, а две години по късно и момичешки.
Сега имаме не само делници, а всеки ден с децата е празник и подарък, защото ръцете ни винаги са пълни!
Силата за добрата мисъл и съпричастието събира доброволците от "Зачатие" в една обща идея,
а тя е да помагаш безкористно и отдадено, за да има детски смях във всеки дом в който има мечта за нов живот!
Щастлива съм да бъда малка частичка от този градивен заряд.
Обичам Ви и Благодаря от "
Мама Мишанта, Димитър на 7 и Калина на 5
"Зачатие е като вълшебна работилница за родители!
Първо ти показва пътя, който трябва да извървиш, за да станеш родител,
после ти помага да се реализираш и успееш в ролята на родител като те изслушва,
съветва и прегръща приятелски, когато имаш нужда."
Мама Ани и нейните Царе - Симеон на 8 години и Борис на 4 години
"Слънцето ми, въздуха и водата.
Зачатие - Благодаря! "
Мама Деси и близначките Стефани и Теа на 1 година и 5 месеца