0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Резултат от Фоликуметрия след Клостилбегит
« Отговор #40 -: Януари 02, 2012, 15:40:30 pm »
Лигавицата е доста тънка и наистина според мен не е имало много смисъл от Прегнила,но не се знае все пак...
Ако Клостила не влияе добре на лигавицата трябва да го обсъдите с док!

« Отговор #41 -: Януари 13, 2012, 12:25:25 pm »
Момичета сега се връщам от преглед 12 дни след Прегнила.На 02.01 имах фоликул 24мм.биха Прегнил.На 04.01 фоликула се беше спукал.Днес 12 дни след Прегнила имам една киста 35мм.в ляв яйчник и един фоликул 22мм.отново в десен яйчник,МЛ 9,3мм.е какво е сега това чудо може ли да ми обясни някой?Втора ли овулация ще имам?Според докторката няма смисъл от тези фоликули нищо нямало да излезе и ще се спукат с цикъла.Моля ви вече незнам какво да правя,дайте ми съвет.Не дават пак да се слага Прегнил че нямало смисъл,според нея и по-малкия фоликул нямало годна яйцеклетка,защото овулацията била минала и съм била във втора фаза на МЦ.ПОМОЩ!!!!!!!!!!!
*
« Отговор #42 -: Януари 13, 2012, 12:38:05 pm »
Аз лично бих сменила докторката...
Ако си като мен - ще пукнеш кистата с цикъла..Клостила не ти влияе добре,лигавицата ти е тънка,а Прегнила явно не помага за пукането,така че увеличи единиците и пробвай с коремни преси - поне при мен помогна.
Успех

« Отговор #43 -: Януари 13, 2012, 12:45:28 pm »
Има ли смисъл от този фоликул 22мм. имам 10 дни до МЦ,ако го пукна дали ще може да се задържи.Може ли да има две овулации в един месец?Една на 12 ден,и друга на 22-23 ден от МЦ при 30-31 дни на цикъла?Дали да настоявам за Прегнил,пак да ми го сложат?
*
« Отговор #44 -: Януари 13, 2012, 13:04:27 pm »
Не,няма никакъв смисъл!

« Отговор #45 -: Януари 13, 2012, 13:19:30 pm »
Момичета пуснах си и днес на 22 ден от МЦ изследвания на Пролактин и Прогестерон,моля кажете ми дали са добри:   Пролактин:307,40 Ж(127-637) Прогестерон:77,04 Ж(лут. 5.6-86)
*
« Отговор #46 -: Януари 13, 2012, 13:47:32 pm »
Спазихте ли изискванията при взимането на Пролактина - 30мин.в легнало и спокойно положение и кръвта се взима още докато лежиш, все пак това е стресов хормон и е от значение. Прогестерон има смисъл да се наблюдава единствено и само 7 дни след доказана овулация.
« Отговор #47 -: Януари 13, 2012, 13:56:55 pm »
За Пролактина никой не ми е казал че трябва да се лежи 30мин. а за Прогестерона са минали 10 дни от доказана овулация,но незнам дали това че сега в момента имам една киста и един нов фоликул не оказва влияние.Докторката ми каза да ги направя.
*
« Отговор #48 -: Януари 28, 2012, 21:07:19 pm »
Здравейте момичета,
след 5 дни прием на стимулиращото овулацията ми OVA-MIT anti oestrogen днес се оказа на ехографа,че съм с 3 големи фоликула на десният яйчник,размери доктора не ми сподели.Каза само от днес и в следващите 3-4 дни секс по график ( не че не ни писна вече от него )Не знам да се радвам  :Dили не  :( Кава е възможността да забременя?,а многоплодна бременност?( много ме стряска това),която е отбелязана в листовката на хапчетата,много съм объркана,доктора не ми обясни много,каза само ,ако не забременя другият месец ще ми изпише други хапчета  :ask: :ask: :ask:

Моля,ако някой знае нещо за стимулиращите ову.да ми даде инфо
БЛАГОДАРЯ