0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
вижте какво ни готви общината:

http://news.ibox.bg/news/id_1335904047

ако искате да протестирате - на 5-ти юни, неделя, от 10:30 ч., майките се събират до кортовете на 81-во училище. нека покажем на общината, че това не е "добро дело"!
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

Джаме, това градинката до Патиланци, нали ? Аз съм на Тийм Билдинг, но ще пратя Ники задължително!

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
*

jam

• *
  • 14924
да, Рали - паркчето срещу общината. там ще разкопаят, лично Фъндъкова щяла да удари първа лопата. добро щели да ни сторят...
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

Добре де, мама му стара, що не построят църквата до Хит-а? Там земя бол, няма да разрушат нещо създадено и правено с години!!! Напротив, ако направят там църквата, и там ще облагородят поляната, а няма да е пълна с боклуци и кърлежи!!!

Да не говорим, че пак е мислено - недомислено. Не мога да разбера как ще съчетаят църква + велосипедна алея!!!

Пфуууу ... аман от предизборни простотии....

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
Ееееееееее ама тези прекаляват вече,сега ме е яд че немога да присъствам ,та тази градинка си е мн хубава егаси...как не им писна начи  :x :x :x ,нестига че го застроиха младост като битак ми са и градинки да няма .............
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*
Ще се постарая да дойда!

*
 Я кажете,къде е това.Аз съм от Мусагеница...Да не е като продължиш по улицата за Хепи-то,след Деницата и там някъде беше Патиланци?
*
След като подминеш Деница, посока Патиланци ,точно след Патиланци - има сравнително голямо кръстовище - отдясно е 25-та Поликлиника , отляво е Общината - пред общината е градинката . Дано добре съм го обяснила  :oops:

*
Оф обърках  osi_13, отляво е 25-та Поликлиника ,а отдясно е общината.Виж Патиланци на картата,ако не си ме разбрала и като го подминеш - след няма и 3-4 мин си пред общината.

*

Dragica

• 499
  • Няма невъзможни неща
Градинката е срещу Общината и в двора на 144 СОУ.
Да бе, не е точно там подходящото място за църква ......що не я напраят в Младост 4 ....терен бол... Може и аз да се класирам
*

lidia

• 2959
  • Най-хубавото се вижда само със сърцето.
Не казвате какво се случи и има ли ефект.
Рали права си, трънаците и поляните събират бълхи и кърлежи, бездомни кучета и спринцовки, но 10-те дръвчета трябва да се отсекат, нищо, че са на няма и километър от трънаците...
Това е често срещано явление в България...
« Последна редакция: Юни 08, 2011, 14:42:10 pm от lidia »
http://www.youtube.com/watch?v=xFkUG9xSSSE с благодарност на едно цигуларче :)
http://www.youtube.com/watch?v=dy2KNUESXp0
*

jam

• *
  • 14924
никакъв.
няколко интервюта с журналисти е имало - неотразени никъде, полицията любезно е помолила неколцина татковци да се отдръпнат, поповете са си провели мероприятието и е забит един кръст като на гробно място, да обозначава строежа.

разбра се, че мероприятието е недофинансирано дори. сега се организират за нещо по-сериозно като действие, да видим...
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=588595.0;all

*
Не искам да ви обезкуражавам, но в Пловдив преди няколко години имаше същия проблем. Правихме подписка, имаше протести, но църквата вече си я има и никой не можа да спре строежа в средата на градинката.
*
Re: Важно за живеещите в софийския квартал Младост!
« Отговор #13 -: Август 28, 2011, 16:16:35 pm »
Моля, който желае да се подпише, да се свърже с мен! Събрани са доста подписи. Нещата изглеждат оптимистично.

Благодаря!

*
« Отговор #14 -: Октомври 13, 2011, 14:20:30 pm »
Копирам тук малко информация за тези, които се интересуват:

От местната структура на ПП ГЕРБ Младост се обадиха с покана за работна среща с младите майки от района. Същата ще се състои на 17.10 ( понеделник ), от 17 ч. в офиса им в Младост 3, до блок 308. / бивш трафопост, където си плащахме тока преди време /
Ще присъстват Народните представители Валентин Николов и Моника Панайотова, кандидатите за общински съветници Йордан Господинов и д-р Цвета Авджиева, представители на Столична община, Министерство на образованието и представители на Дирекция Образование от Столична община.
Срещата ще протече в две части - работен разговор и след това малък коктейл.
Ако има някой конкретен човек, с който бихте желали среща, пишете тук или на ЛС.
Бъдете активни и се организирайте!
В събота /15-10/ от 11 часа, в градинката пред общината ще има някаква забавна програма. Заведете дечицата си и казвайте на други мами за срещата в понеделник. Колкото повече майчета се явите на нея, толкова по-добре.
Прекрасен ден!

*
« Отговор #15 -: Януари 22, 2012, 00:04:47 am »
Тъй като аз активно следях развитието по темата, се чувствам длъжна да ви информирам, че новата кметица на общината е много разбран човек. Няма да се строи в градинката, а на пустееща земя срещу "Патиланци", която е собственост на Военно министерство (в момента се водят преговори за нея). За повече по този въпрос, както и за други наболели проблеми в квартала, можете да изгледате предаването по БНТ2, в което г-жа Авджиева гостува: http://bnt.bg/bg/productions/147/edition/19453/pitaj_kmeta_na_rajon_mladost_20_januari
Много съм доволна, че тази инициатива ми позволи да вляза в контакт с хора, които ясно изразяват гражданската си позиция. Оказа се, че има лица, които подават сигнали за нередности и по тези сигнали се работи. Така че, не се отказвайте, ако има нещо, което ви се струва нередно!

Благодаря на всички, които се включиха! Моля модератор да заключи темата!
« Последна редакция: Януари 22, 2012, 00:09:34 am от blue_sky »