0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: бременност на 38
« Отговор #20 -: Април 26, 2011, 17:35:46 pm »
здравеи радвам се че пишеш четат но никои не споделя така по темата при мен след миседа док ми написа тези изледвания сега пия антибиотик и по нататьк ще ги пусна според мен добре си се насочила да ги правиш аз сам в клиника за стерилетет имунологичнити пьрви ги пускат тоест док ги назначава двамата направихти ли хромозомни те били най важни и причина за мисед обьркване на хромозомите така ми обясни тя
решението да имаш дете означава да позволиш на сьрцето си завинаги да броди извьн тялото ти
« Отговор #21 -: Април 26, 2011, 21:52:37 pm »
gufka, да си чувала за препинателни знаци, главни букви?!?!?!?!?!?!
Моля те - слагай поне точки и запетаи тук-там! То нищо не може да се разбере от поста ти! Иначе бих отговорила на някой от въпросите ти, но....... какви са точно  :? Нямам идея!
*

Bobbie

• *
  • 5701
  • Beauty is in the eye of the beholder!
« Отговор #22 -: Април 27, 2011, 07:43:06 am »
gufka, да си чувала за препинателни знаци, главни букви?!?!?!?!?!?!
Моля те - слагай поне точки и запетаи тук-там! То нищо не може да се разбере от поста ти! Иначе бих отговорила на някой от въпросите ти, но....... какви са точно  :? Нямам идея!
:good_post: :balk_47:

*
« Отговор #23 -: Април 27, 2011, 17:15:27 pm »
Ок интересуваме хромозомите изследвания къде как и колко :P
решението да имаш дете означава да позволиш на сьрцето си завинаги да броди извьн тялото ти
« Отговор #24 -: Април 27, 2011, 18:16:52 pm »
Относно тези изследвания може да ги направиш в Майчин дом на 14 етаж.
Ние вчера ги пуснахме с мъжа ми точно там. Отидохме в 9 сутринта и казахме, че сме за пренатална цитогенетика, кариотип и на двамата. Обяснихме защо ги искаме,че по принцип се правели след два аборта. Тъй като имам само един настоях пред лекарката и тя ни попълни формуляр за това изследване, след което с този формуляр платихме на касата на същия 14 етаж - по 73 лева на човек и след като ни издадоха фактури дадохме кръв.
Резултата ще бъде готов до месец.
Да не забравя бяха ни предупредили, че това изследване се прави след като сме добре закусили. Даже като попитах за формуляра в 4 кабинет , първия въпрос на лекарката беше - закусили ли сте!!?!
Това изследване го правят в дните - понеделник, вторник и петък.
« Последна редакция: Април 27, 2011, 18:38:15 pm от bluerose »
*
« Отговор #25 -: Април 28, 2011, 18:24:51 pm »
Здравей много благодаря за информацията разкажи и за другите изследвания които си правила ако може     подробно
« Отговор #26 -: Април 28, 2011, 19:50:49 pm »
Моля  :wink:
Правила съм пълния пакет имунологични миналата година и тромбофилия също съм пускала, то е другото генетично изследване освен кариотипа.
Чакам резултата от хистологията след абразиото и после ще видим накъде и какво.
Също искам да пуснем контролна спермограма на мъжа ми - СДИ.
А ти направи ли някакви изследвания?!
*

Bobbie

• *
  • 5701
« Отговор #27 -: Април 29, 2011, 21:48:13 pm »
Да не забравя бяха ни предупредили, че това изследване се прави след като сме добре закусили. Даже като попитах за формуляра в 4 кабинет , първия въпрос на лекарката беше - закусили ли сте!!?!
Да не би да правиш и някакво друго изследване заедно с това? ДНКто ти е ДНК и дали си закусил или не няма значение. Моето го правиха на гладно, защото правих и други изследвания с него, за които трябваше да съм на гладно и си имам прекрасна снимка на всички хромозоми.

« Отговор #28 -: Май 01, 2011, 12:30:02 pm »
Да не би да правиш и някакво друго изследване заедно с това? ДНКто ти е ДНК и дали си закусил или не няма значение. Моето го правиха на гладно, защото правих и други изследвания с него, за които трябваше да съм на гладно и си имам прекрасна снимка на всички хромозоми.
Не само това изследване сме правили - пренатална цитогенетика. Не помня какво ни беше обяснил на консултацията доцент Савов, но беше категоричен, че трябва да сме се нахранили сутринта преди да дадем кръв.
*

Bobbie

• *
  • 5701
« Отговор #29 -: Май 01, 2011, 15:00:03 pm »
Не само това изследване сме правили - пренатална цитогенетика. Не помня какво ни беше обяснил на консултацията доцент Савов, но беше категоричен, че трябва да сме се нахранили сутринта преди да дадем кръв.

Хм, странно. Ами щом казват, по-добре да се спазва. 

Б.

*
« Отговор #30 -: Май 01, 2011, 18:05:00 pm »
Здравей след миседа ме болеше единия яйчник док ми изписа антибиотик и сега чакам да мине малко време може би затова сам малко обьркана мисли мисли в главата ми затова извини ме моля те Иначе  сам правила само имунологичните другите после  :oops:   
« Отговор #31 -: Ноември 24, 2011, 19:37:11 pm »
и когато погледна през прозореца и видя децата в градинката да играят тичат смеят радоста от малките очички струи о боже даи ми сили  да премина да изпьлня завета на природата ----майка да стана аз желая на всички от сьрце :bfp1: :bori_012: :bori_012:
:bighug: Разбирам те и те прегръщам. Аз все още мечтая за дете и сега почва голямата ми борба за това, никога не се отказвай. Знам, че е трудно за жалост лесно няма на тази земя.
здравеите има ли още жени който са над 38 год и са минали през трудни моменти за да стигнат до щаслив краи пишете моля разкажете даите ни сили че всико е вазможно на жените борещи се за бебе над 38
Няма значение дали си на 30, 35 или 40г. всеки може да мине през борбата за дете! Дори и да си мисли, че на него не би могло да се случи.
« Последна редакция: Ноември 24, 2011, 19:39:00 pm от Ladymi »