0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

БРЕМЕННОСТ СЛЕД КЪСНА ОВУЛАЦИЯ
« -: Ноември 21, 2011, 08:51:33 am »
ЗДРАВЕЙТЕ МОМИЧЕТА, ЧЕСТИТА НИ НОВА ТЕМИЧКА
Re: БРЕМЕННОСТ СЛЕД КЪСНА ОВУЛАЦИЯ
« Отговор #1 -: Ноември 21, 2011, 08:57:19 am »
МОЛЯ ВИ КАЖЕТЕ МИ АКО НЯКОЯ ОТ ВАС Е ЗАБРЕМЕНЯЛА СЛЕД КЪСНА О... ТРЯБВАШЕ ДА МИ ДОЙДЕ НА 6.11 НА 16.11 БЯХ НА ЛЕКЪР, ДОКИ КАЗА ДА ИЗЧАКАМ ОЩЕ 10 ДНИ ЗАЩОТО ВСЕ ОЩЕ НИЩО НЕ СЕ ВИЖДА И ДА СИ НАПРАВЯ ТЕСТ, МОЖЕЛО ДА САМ ЗАБРЕМЕНЯЛА ПО КЪСНО. АЗ НЯМАХ ТЪРПЕНИЕ И ВЧЕРА СЛЕД ОБЯД СИ НАПРАВИХ ТЕСТ ИЗЛИЗА ВТОРА МН БЛЕДА ЧЕРТИЧКА, МОЛЯ ВИ АКО НЯКОЯ ОТ ВАС Е ИМАЛА ТАКАВА О ДА МИ КАЖЕ
*
« Отговор #2 -: Ноември 21, 2011, 14:57:02 pm »
Тихичко честито от мен :) Има ли я втората чертичка, значи бебето е на път вече :) И аз видях едвааааам забележима чертичка преди 3 месеца :)Успешна бременност и те чакаме в темичката на бременните :)
« Последна редакция: Ноември 21, 2011, 15:00:52 pm от Krisi88 »

*
« Отговор #3 -: Ноември 21, 2011, 15:03:59 pm »
Сега видях и графиката ти, да ти кажа нямам представа кога си забременяла, но щом ти отчита уринен тест значи трябва поне 10 дена да са минали (ако сметнем че е много чуствителен). И аз смятам че след 10 дена трябва да се види плодното сакче вече, но недей да се навиваш от сега :) Когато се види тогава :) Недей да си пълниш главата с глупости и изчисления и т.н.

« Отговор #4 -: Ноември 21, 2011, 18:03:12 pm »
Сега видях и графиката ти, да ти кажа нямам представа кога си забременяла, но щом ти отчита уринен тест значи трябва поне 10 дена да са минали (ако сметнем че е много чуствителен). И аз смятам че след 10 дена трябва да се види плодното сакче вече, но недей да се навиваш от сега :) Когато се види тогава :) Недей да си пълниш главата с глупости и изчисления и т.н.
мерси Криси88 днес направих още един тест за всеки случай и излезна още по ясна и мн видима 2-ра чертичка и разбрах че О ми е била някъде между 21.10 и 25.10 сигурна сам само незнам кога трябва да ходя на лекър
*
« Отговор #5 -: Ноември 21, 2011, 19:03:17 pm »
Честито пак от мен :) Много се радвам за теб :)
Да де ама на графиката ти между 21ви и 25ти няма сърчица  osi_10...Да смятам значи че сте бебеправили, но не си ги вкарала в графиката...ако е така значи си забременяла между 16ти и 20ти ден от цикъла. Аз съм забременяла на 16ти или 17ти ден и отидох в 5г.с и 6 дена когато ми видяха 12мм плодно сакче, но ембрионче не се видя още. Като 5г.с. и 6 дена аз смятам от първи ден на последния цикъл, нищо че и моята О е по-късна. Ембрионче със сърдечна дейност се видя в 7 г.с.
Ако ти е по-лесно така ще ти го опиша по-лесно
1ви ден на последен цикъл: 6ти Август
1ви преглед - плоден сак: 16ти Септември
2ри преглед - ембионче: 26ти Септември
Поздрави и целувки

*
« Отговор #6 -: Ноември 23, 2011, 12:57:09 pm »
Люси, моето дете е резултат от късна овулация  - на 31-ви ден от цикъла. Имах прекрасна бременност и се радвам на чудесно момченце. Стискам палци :wink:!
« Отговор #7 -: Ноември 25, 2011, 15:34:36 pm »
Вчера правих кръвен тест и ми показа 103.8 след това ходих на преглед докрорката каза че всичко е нормално даже се видя плоден сак- 2 седмица
« Отговор #8 -: Ноември 25, 2011, 20:34:33 pm »
Люси, честито и лека бременност и от мен. :ballons: И аз съм с късна овулация, сега ще опитаме инсеменация на естествен цикъл, дано и ние да се зарадваме с положителен резултат :)
« Отговор #9 -: Ноември 29, 2011, 07:37:55 am »
Момичета , искам да ви питам според вас възможно ли е овулацията да се измести от стрес или нещо такова? Питам , защото цикълът ми винаги е бил точен като швейцарски часовник, а от както бебепарвим , започна да ми закъснява с около 4-5-6 дни ... , което никога не ми се случва, а бебе няма . Мислите ли , че от нерви може овулацията ми да закъснява, респективно и цикълът ми ?
« Отговор #10 -: Ноември 30, 2011, 12:52:26 pm »
МОЛЯ ВИ КАЖЕТЕ МИ АКО НЯКОЯ ОТ ВАС Е ЗАБРЕМЕНЯЛА СЛЕД КЪСНА О... ТРЯБВАШЕ ДА МИ ДОЙДЕ НА 6.11 НА 16.11 БЯХ НА ЛЕКЪР, ДОКИ КАЗА ДА ИЗЧАКАМ ОЩЕ 10 ДНИ ЗАЩОТО ВСЕ ОЩЕ НИЩО НЕ СЕ ВИЖДА И ДА СИ НАПРАВЯ ТЕСТ, МОЖЕЛО ДА САМ ЗАБРЕМЕНЯЛА ПО КЪСНО. АЗ НЯМАХ ТЪРПЕНИЕ И ВЧЕРА СЛЕД ОБЯД СИ НАПРАВИХ ТЕСТ ИЗЛИЗА ВТОРА МН БЛЕДА ЧЕРТИЧКА, МОЛЯ ВИ АКО НЯКОЯ ОТ ВАС Е ИМАЛА ТАКАВА О ДА МИ КАЖЕ
Ето ме бе мила!!!Това ми е втора бременност с първата забременях на 28ден и резултатът е 4годишна кукла!Не съм имала проблем с нея дано и сега да е така!