0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Съвет
« -: Ноември 22, 2011, 20:14:54 pm »
Здравейте момичета.Искам да помоля за съвет.На 18.10 ми беше първият ден на последната менструация.Трябваше да ми дойде на 19.11,но още чакам.На 9.11 получих зацапване,което продължи до 11.11 и беше тъмно кафяво.В момента имам много обилно течение,кремообразно и никакви симптоми да ми дойде скоро,освен уголемени гърди.Не съм правила тест още,нямам време да отида и на гинеколог,че моята е във Варна,а аз съм на работа в Добрич...Та имате ли представа(просто за консултация) от какво можв да е.Благодаря ви предварително и лека вечер
url=http://www.sestrenka.ru/lines/][/url]

Re: Съвет
« Отговор #1 -: Ноември 22, 2011, 23:41:30 pm »
Първото нещо, което бих направила на твое място е да си направя тест за бременност. Ако е отрицателен, щях да изчакам няколко дни и да отида на гинеколог. Иначе каквито и предположения да ти изброим тук, може да се окажат далече от истината....

« Отговор #2 -: Ноември 23, 2011, 11:22:05 am »
Мимче направи си тест де, той не хапе! :lol:
Така поне ще знаеш в каква посока да насочиш мислите си и какаво да пердприемеш.
Успех! :wink:
« Отговор #3 -: Ноември 23, 2011, 17:40:07 pm »
Момичета,направих тест-отрицателен е, както си и знаех.Сега си мисля дане би да ми е ановулаторен цикъл и това зацапване да е било от пукане на киста...Температурата ми е 36.8-36.9 от няколко дни.Чета за симптоми за гъбички,ама те тия гъби биха ли ми повлияли на цикъла?Офф,само ви занимавам.Мерси момичета :-*

*
« Отговор #4 -: Ноември 23, 2011, 20:48:49 pm »
Чета за симптоми за гъбички,ама те тия гъби биха ли ми повлияли на цикъла?
За съжаление, мога да споделя симптомите за гъбички на бързо  :wink: Сърбеж, парене, некомфорт по време на секс. Гъбичките едва ли биха повлияли на месечният ти цикъл.
 Аз съм имала закъснение от 15 дена, само и единствено на нервна почва, за това недей да мислиш веднага, че има проблем. А това зацапване е съвсем възможно да е било от овулацията ти. Аз така си изкарах ангелите преди 8 месеца когато получих такова течение по средата на месеца и какво ли не ми мина през главата и гинеколожкто ми каза (имайки в предвид,че тя ме познава като пациент) че това е симптом за О. Аз много се учудих, защото никога не съм имала до сега, и питах и други приятелки дали им се е случвало и едната се учуди и ми каза, че при нея цял живот било така - винаги имала кафяво зацапване по време на О :) И така, от тогава не ми се е случвало пак, въпреки, че имах само 3 цикъла след това :)

« Отговор #5 -: Ноември 23, 2011, 21:12:06 pm »
уф,значи са гъбички най-вероятно.За пръв път ми се случва...Утре звъня на гинеколожката,вече трябва да е на работа,ако може да ми изпише нещо.Мерски много Krisi88 и лека бременност.Картиче,Джиджи и на вас благодаря :-*

*
« Отговор #6 -: Ноември 23, 2011, 22:41:42 pm »
Няма проблем:) няма страшно, ще се лекуваш 5 дена най-много :) мерси и успех от мен ;)

« Отговор #7 -: Декември 05, 2011, 00:17:11 am »
за гъбичките нали знаеш.. веднага получваш облекчение с тетра (или смрадлика.. в различните крайща по различен начин се знае) за 2-3 измивания ще ти облекчи симптомите докато се вредиш за доктора.. че то там винаги е с голямо чакане  :wink: