За д-рГеоргиев се чуват доста добри неща!!!
Да за д-р Георгиев се чуват и добри и лоши неща.
Когато отидох при личната ми лекарка и я помолих да ме опъти за гинеколог, тя ми препоръча - Ася Шишкова, Юлиян Георгиев и д-р Ердоан Дуваджиев.
Аз си избрах Шишкова защото бях чувала много хубави отзиви, а и имах приятелки, които са при нея.
Наистина, мога да кажа, че е много внимателна и загрижена за мен и за бебо.
Единствения проблем е, че чакам по 2-3 часа пред кабинета, защото на повечето момичета не им дават часове.
Последният път, когато помолих за час, акушерата ми каза: Какъв час да ти дам? Ние излизаме в отпуска! - Все едно отпуската им ще е до края на годината...
Също имам проблем и с направленията за изследвания, но добре, че е акушерката на личната ми лекарка Ваня (била е акушерка при д-р Георгиев). Да е жива и здрава! Такъв човек рядко се среща!
Имам прекрасни впечатления и от
д-р Петков - нефролог
д-р Анна Христова - гастроентеролог
д-р Цоневска, която работи в микробиологията в Тубдиспансера. Препоръчвам ви, ако ви пратят за каквито и да е било микробиологични изследвания да отидете при нея.
(Днес 11.12.2006г, за пореден път се убедих в ДОБРОТАТА на тази жена (д-р Цоневска) - СТАХОТЕН човек!!!!)
Хайде, до скоро!
П.П.
Ох, забравих да спомена, че при д-р Георгиев няма толкова много пациентки. Знам, от лични наблюдения, защото редовно използвам услугите на лабораторията, която е до кабинета му.
А някоя от вас да има впечатления от д-р Емилия Груева, ул. "Плиска" №3, бл. "Орфей"?