0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Моля вижте и моята графика
« -: Ноември 12, 2011, 12:03:01 pm »
Моля погледнете ми графиката,възможно ли е да съм забременяла?И кога най-рано да направя тест-кръвен?
Re: Моля вижте и моята графика
« Отговор #1 -: Ноември 12, 2011, 12:25:22 pm »
Привет и честита темичка. Според мен е рано още да се каже. Сподели колко ти е дълъг МЦ, как мериш БТ, кога, с какво и по колко минути? Пожелавам ти успех и да не се задържаш тук!
« Отговор #2 -: Ноември 12, 2011, 12:39:39 pm »
МЦ ми е през 30-31 дни,пих Клостилбегит и ОВУТО беше засечено в понеделник или вторник,в четвъртък бях на преглед но имам и нова киста според док от неспукани фоликули,аз имах 4 фоликула но най големия е станал на киста,може ли друтите да са се спукали и да имам някакъв шанс за бременност? Меря с дигитален тернометър в д... сутрин в 7:30часа
« Отговор #3 -: Ноември 12, 2011, 21:32:21 pm »
 :welcome3: Вале и ти пожелавам много скоро да се преместиш в другата тема за мамите.Успех  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bfp: :babyflips: :bighug:
*
« Отговор #4 -: Ноември 12, 2011, 23:09:22 pm »
Валентина всичко е възможно :) Аз ти писах и в една друга твоя тема за О :) Дано това да е твоят месец и съвсем скоро да се похвалиш с :bfp:

« Отговор #5 -: Ноември 13, 2011, 07:58:40 am »
Благодаря ви на всички за подкрепата,скоро всички да се махнем от тук и да отидем в една по-хубава тема!!!!! :D
*
« Отговор #6 -: Ноември 13, 2011, 13:15:53 pm »
 :welcome:   пожелавам  ти   още   този  месец   да  видиш  :bfp: :crossfingers: :crossfingers: :bighug:
<br /><br /><br /><br /><br /><br />  в о4акване на  третото  мишле!!!<br /><br
*

dida771

• 1165
  • Да ни върви по вода! Дай Боже!
« Отговор #7 -: Ноември 14, 2011, 11:04:13 am »
:welcome:   пожелавам  ти   още   този  месец   да  видиш  :bfp: :crossfingers: :crossfingers: :bighug:
Дано!