0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

tianko

Здравейте момичета. Откриха ми раничка на шийката на матката която трябва да се гори и не знам при кой гинеколог да отида. Препоръчаха ми Др. Градева и Др. Михилов- и двамата гинеколози-онколози, но като нищо не съм чувала, нито за единия нито за другия и ме е страх. Препоръчаите ми вие гинеколог от който сте доволни.
д-р Михайлов е добър . Миналият месец оперира майка ми от доброкачествен тумор ( 20 см. - наложи се да и отстранят всичко :( )
Много сме доволни. Той е добър специалист в онкологичните операции.

Наистина незнам какво значи наложи се да отстранят всичко в смисъл по каква причина, но добър значи успя да запази.
url=http://www.zachatie.org/drz2010][/url]
Майка ми е на 52 години. Туморът за щастие се оказа доброкачествен, но и в такива случаи ( лекарите най-добре си знаят) се отстранява всичко- матка, тръби, яйчници....Тя нама да ражда повече деца :wink: Беше 20 см киста.

*

tianko

Благодаря ви момичета, но честно казано искам мнения от тези които са имали като моя проблем.
*
Мисля,че в момента в Бургас най-добрата гинеколожка е др.Калчева едно момиче от форума скоро прави хидротубация при нея и е мн.доволна -Наема се казва .Аз също съм доволна от нея щото ако нещо не е в нейната конпетентност направо ще ти каже и няма да си прави опити с теб.За мен това е мн. важно и съм и благодарна .4 години разни гинеколози от Бс не искам да споменавам имена,се правеха на вещи в областа на стерилитета и се опитваха дани лекуват,докъто тя като видя изследванията ни каза че ние трябва да отидем в София и там да се погрижат за нас.А и сега си е направила нов кабинет на ул.Гладстон.За Михайлов въобще не искам да коментирам щото след няколко предавания на Искренно и лично за негови грешки и проява на некомпетентност при операции завършили с последствия за цял живот за жените направо незнам как още му позволяват да има практика и не са му отнели правата
*
Мисля,че в момента в Бургас най-добрата гинеколожка е др.Калчева едно момиче от форума скоро прави хидротубация при нея и е мн.доволна -Наема се казва .Аз също съм доволна от нея щото ако нещо не е в нейната конпетентност направо ще ти каже и няма да си прави опити с теб.За мен това е мн. важно и съм и благодарна .4 години разни гинеколози от Бс не искам да споменавам имена,се правеха на вещи в областа на стерилитета и се опитваха дани лекуват,докъто тя като видя изследванията ни каза че ние трябва да отидем в София и там да се погрижат за нас.А и сега си е направила нов кабинет на ул.Гладстон.За Михайлов въобще не искам да коментирам щото след няколко предавания на Искренно и лично за негови грешки и проява на некомпетентност при операции завършили с последствия за цял живот за жените направо незнам как още му позволяват да има практика и не са му отнели правата
*

kareliya

• 542
  • Ако живота ти поднесе лимон,направи си лимонада

Не мисля,че за раничка ти трябва задължително специалист по стерилитет.Аз лично съм доволна от д-р Дорийска 0888 90 87 06 и  д-р Ангелов 0898 23 63 52.Успех и дано всичко с теб е наред.
*

Anonymous

Цитат на: loana
Мисля,че в момента в Бургас най-добрата гинеколожка е др.Калчева едно момиче от форума скоро прави хидротубация при нея и е мн.доволна -Наема се казва .Аз също съм доволна от нея щото ако нещо не е в нейната конпетентност направо ще ти каже и няма да си прави опити с теб.За мен това е мн. важно и съм и благодарна .4 години разни гинеколози от Бс не искам да споменавам имена,се правеха на вещи в областа на стерилитета и се опитваха дани лекуват,докъто тя като видя изследванията ни каза че ние трябва да отидем в София и там да се погрижат за нас.А и сега си е направила нов кабинет на ул.Гладстон.За Михайлов въобще не искам да коментирам щото след няколко предавания на Искренно и лично за негови грешки и проява на некомпетентност при операции завършили с последствия за цял живот за жените направо незнам как още му позволяват да има практика и не са му отнели правата[/quote

Не става въпрос за този Михаилов, а за младия който работи в Онкото. А за Калчева вече не ща и да чувам.
*

naiema

• 998
  • Да бъдем силни и последователни в борбата!
Loana,мила,здравей!Моята хидротубация при д-р Калчева се отложи,защото тя видя удебелена маточна лигавица.В последствие си направих цветна снимка във Варна.Но аз лично харесвам д-р Калчева.Намирам,че е много компетентна.Но мисля,че няма да помогне на Тианко,защото от нея знам,че не влиза в болница и ако се наложи някаква медицинска интервенция,тя препоръчва свой колега,който да я извърши.
Аз лично не мога нищо да те посъветвам Тианко.Желая ти късмет и бързо отстраняване на проблема!
*
Здравей,Наема,как си ,търсихте  веднъж в магазина, но те нямаше беше 1 мъж.Ще намина тези дни да те видя.
    Незнам как сте ме разбрали , но аз лично никога не съм твърдяла че в Бс има лекари -специалисти по стерилитет-точно обратното.
    За горене на раничка не трябва да е в клиника или болница за това съм сигурна ,щото преди 2 седмици 1 приятелка си гори раничка при д-р Шик в частния му кабинет.
*

naiema

• 998
  • Да бъдем силни и последователни в борбата!
Loana,здравей!Това в магазина е бил мъжът ми.Той ми каза,че си минала.И аз ти пратих съобщение на лични с телефона си,за да се чуем и да пием кафе.Явно не си го получила.Сега пак ще ти го пратя!Целувки!!!!
*
Преди 2-3години моя приятелка си гори раничка при д-р Шик. Аз и го препоръчах и тя остана много доволна. Аз съм много доволна от него - навремето той ми назначи лечение за хламидии - и ме излекува /само да уточня, че 1година преди това разни доктори ме тъпкаха с какви ли не антибиотици, от които ми се скапа стомаха/. Като гинеколог той е май един от на-добрите в Бургас.
Тел. 0888/206914
*
За раничка бих отишла при д-р Калчева, за другите предпочитам да си замълча.
Който не разбира мълчанието ви, няма да разбере и думите ви.
Ако съдбата е спряла да ви се усмихва, опитайте се да я разсмеете!

*
Аз съм също за Калчева , сменила съм много лекари в Бургас , но само от нея съм доволна , тя е моя лекар в Бургас :lol:
КАЛЧЕВА :balk_50:  :balk_50:  :balk_50:

*

tianko

Ама защо все Калчева ми препоръчвате :? ? Точно тя ми откри раничката и ми изписа един куп лекарства, от които файдата беше нулева. Нито ми каза да си направя микробиологично изследване, нито цитонамазка, нито ми каза, че трябва да се гори. И какво, пак ли при нея да отида? Благодаря за препоръките момичета, но вече ходих на лекар :balk_602: .
*

4udenka

Определено бих ти препоръчала др. Братова
Адреса е :
гр. Бургас, ул. "Хан Крум" № 40
Управител: д-р Елена Руменова Братова - Градинарова
Телефон: 056 / 84 61 84; 0888 66 41 73
Аз лично съм много доволна от нея
Ходила съм при Калчева , при Шик и при кой ли още не....няма да коментирам:)
Успех ти желая
*

Anonymous

Цитат на: 4udenka
Адреса е :
Успех ти желая

При мен пък е точно обратното, абсолютно никакво вникване в проблема ми, даже напротив според нея всичко при мен беше пълен хаос. Оказа се, че хаоса е само в нейните мисли или компетенции, имам вече две бременности, но не тя е била лекуващият лекар.
Всеки си преценя от кой лекар иска да бъде лекуван, личният контакт лекар пациент е много важна част от лечението.
*

Anonymous

Цитат на: 4udenka
Адреса е :
Успех ти желая

При мен пък е точно обратното, абсолютно никакво вникване в проблема ми, даже напротив според нея всичко при мен беше пълен хаос. Оказа се, че хаоса е само в нейните мисли или компетенции, имам вече две бременности, но не тя е била лекуващият лекар.
Всеки си преценя от кой лекар иска да бъде лекуван, личният контакт лекар пациент е много важна част от лечението.