Аз да дам отчет. Първия ден на кънки мина страхотно. Моника беше поверена на двама батковци, единя караше с по-напредналите, другия не се отдели от нея. Първо и повериха един пингвин на ски и направи с него две обиколки. Баткото обясняваше как да "рисува" по леда. След това оставиха пингвинчо, защото много се измори и продължиха. Пада, става ама тая ухилена муцуна не секна. Даже не искаше да се прибира после. Преди да я кача на кънките влязохме в залата в която тринират професионално фигуристи. Още тогава Мони полудя и едвам дочака 30-40 минути да се запознаем с баткото... Около хиляда пъти разказа на де що види, как един батко хвърлил една кака и тя паднала по дупе
. Докато разберат хората, че сцената зе разиграва на леда...
Утре пак ще отидем. за другия месец мисля след кънките да минем през басейна. Днес направихме двете и по един крос на стадиона. Чакам в 8 вечерта да е заспала
Днес уж не беше изморена, на 6-тата минута на връщане от кънките вече спеше в колата
Та така си намерихме нещо което ще правим двете и ще си е времето само и лично за нас
Е мама още не се е качвала на кънки, но Мони като напредне, след нейните уроци ще учи мен
Поздрави и усмивки.