Здрасти, Дани! Съжалявам че едва сега отговарям, но последния месец бях потънала в работа до степен че реших, че това е може би възможност "забравяйки" малко за репродуктивните проблеми да почина от тях, като се натоваря с работа. Та първо на лесно решимия въпорс - за Прегнил 5000 няма нужда да ходиш до клиниките на Щерев, Владимиров или който и да било. Ние го купуваме от аптеките Санита или от Ремедиум, както дойде по-лесно. Първият път дори го купих от квартална аптека в Гео Милев, Ясен мисля се казва аптеката. Имаше известен проблем с Меногона, бяха спрели да го внасят за известно времев началото на ноември, а и в БГ не се внася по 150, а само по 75, но поръчахме в Санита и след няколко дни ни го доставиха без проблем. Аптеки санита има на Попа (до сградата на Булгартабак), на раковска и графа, на Плиска (на ъгъла на самия хотел) и сигурно на още други места в София, виж в Нета-а.
вторият въпорс - резултатите от терапията. ЗА тях ще мога да докладвам едва в края на януари. Лечението ни приключва на 10-ти януари, след това чакаме 3 седмици, за да направим проба.
Към момента, това което се случва е повишено сексуално желание у мъжа ми, повишен тонус. Леко се промени мириса на потта му. Сега си давам сметка, че ако малко спряхме д амислим за бебета и репродуктивни проблеми то това се дължи и на по-четстия секс, в резултат на неговата теарпия, която май му е изтрила "рационалното от мозъка". Силно се надявам в края на януари това да не с еокаже единствения ефект от терапията. Ще пиша на всяка цена с резултатите. успех и на вас!