Съжалявам момичета, но не знам нищо конкретно за това изследване!То ще бъде чак през Септември и не сме обсъждали самата процедура. Мисля, че ще ме разберете като ви кажа, че съм готова на ВСИЧКО, на всякакви изследвания, стига да ми дадат някаква надежда за успех!!! Обещавам при първа възможност да ви информирам подробно /ще внимавам повече какво ми обяснява Док
)) /
Мила "Гост" благодаря ти за отговора и искренно съжалявам за твоя неуспех! А аз ще опитам пак, и пак... докато не стане - стига да не се побъркам през това време!
Лила наистина страхотен сайт - аз разбирам английски и ще се опитам да преведа нещо. Лошото е, че има прекалено много медицински термини а с тях не се справям:
"Ендометралната биопсия е процедура при която се взима проба /малко парче/ от лигавицата. Пробата се изследва под микроскоп в лаб. усл.Ендометралната биопсия проследява ендометралните промени при месечния цикъл на жената и показва евентуални проблеми засягащи настоящето и състояние.
Ендометралните промени протичат през цялото време на мен. цикъл. В началото на цикъла ендомет. растат, докато яйцеклетката не достигне овулация. Ако тя не е оплодена ендомет. ще продължат да нарастват до менструалното кървене."
Сори, трябва да прекъсна.Скоро ще продължа с превода.