0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Съвет за второ мнение
« -: Ноември 23, 2011, 21:33:32 pm »
Посещавам доста  добър лекар по стерилитет в Пловдив, но в последно време ми се струва, че много бавно се развиват нещата, или може би аз ги пришпорвам, но това е друга тема. Реших да се консултирам с друг специалист за второ мнение, но се притеснявам, че ще си навлека гнева на моя доктор, тъй като няма как да не се разбере, те всички работят заедно. Изчетох много теми, за клиники и докори, доволни-недоволни, психически се настроих, че ще чакам за час в София с месеци, искам само съвет накъде си струва да се насочи човек.
*

    jam

  • Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
Re: Съвет за второ мнение
« Отговор #1 -: Ноември 23, 2011, 21:42:17 pm »
права си, че второто мнение е важно и е добре да се потърси.
ако си решила да ходиш в София, не се обезкуражавай. в София се чака с месеци само в една клиника - ЦРЗ "Надежда". във всички останали клиники час се взема сравнително скоро.
има писано достатъчно за клиниките, избери си сама.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*
Re: Съвет за второ мнение
« Отговор #2 -: Ноември 23, 2011, 23:00:43 pm »
Това разбрах и аз, за д-р Стаменов се чака и година, другите ми впечатления са за Владимиров и клиника Щерев. Ще помисля още малко и ще се обаждам. Благодаря.