0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

КАК ДА ПОСТЪПЯ
« -: Август 12, 2012, 20:41:06 pm »
Здр.момичета!Нека обсадим кога,как,как се измерва,и изчислява овулацията при една жена.Колко време трае?Предполагам всички тук се надяваме на чудо.Защо да не обменим опит,например аз никога не съм се занимавала да си изчислявам овулацията.И ще ми е полезно всяко ваше мнение..еее момичета  :welcome_1:  в света на  :00001754: !!!
Re: КАК ДА ПОСТЪПЯ
« Отговор #1 -: Август 12, 2012, 21:02:18 pm »
Ако се поразровиш във този подфорим ще намериш теми "Всичко за овулацията" и "Тестове за овулация " където много момичета споделят опит.
Има и овулационен календар, който можеш да разгледаш.

Успех

« Отговор #2 -: Август 12, 2012, 21:12:09 pm »
от 2 дни не спирам да чета.но се притеснявам от това ако съвсем съвсем мъничко попадне вътре при овулация може ли да се забременее  :ask:   на това не намирам отговор никъде или поне никои не е споделял
« Отговор #3 -: Август 12, 2012, 21:15:29 pm »
Ако се поразровиш във този подфорим ще намериш теми "Всичко за овулацията" и "Тестове за овулация " където много момичета споделят опит.
Има и овулационен календар, който можеш да разгледаш.

Успех 
   благодаря ти че ми отдели минутка внимание за въпроса които ме притеснява,   :bighug:
*
« Отговор #4 -: Август 12, 2012, 21:31:04 pm »
Ако всичко е наред при двамата партньори, шансът да се забременее по време на овулация е горе-долу 1:4.
"Една малка крачка за човека - един голям скок за човечеството..."
Нийл Армстронг
« Отговор #5 -: Август 12, 2012, 21:44:55 pm »
Ако всичко е наред при двамата партньори, шансът да се забременее по време на овулация е горе-долу 1:4.
    вижда  ми се мъничък шанс  т.е ще рече че дори и да попадне капка от спермата по време на овулация  няма да сам бременна при този 1>4