0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

търся дом на коте
« -: Септември 10, 2011, 10:41:57 am »
здравейте,

търся дом за сивушка (евентуалните й бъдещи стопани получават ексклузивни права и могат да я прекръстят :D ). на около 3 месеца е. много е спокойно и обича човешко внимание. спогажда се с деца. с изрядни хигиенни навици. попадна при мен, защото човека, при когото се роди, я гледа до преди десет дни заедно с братчетата й, но му казаха, че ако не ги махне от апартамента, ще му разтрогнат договора (под наем е) и ще го изгонят. той беше решил да ги заведе при ветеринар да ги "приспи" :shock:, което за мен е абсолютно неприемливо. тогава взех трите котенца в нас. едното го дадохме почти веднага, второто преди 4 дни. проблема е, че за сивушка не мога да намеря стопани, а си имам две котки вече. сега сивушка и те са в отделни стаи, защото големите ми котки не могат да се адаптират към нея и няма как да са всички на едно. всяко влизане и излизане от стаите вкъщи е съпроводено с гледане и внимаване да не се засекат.  в двустаен живеем и просто нямаме пространство за трета котка.
ако имате желание да гледате котето по един грижовен и адекватен начин, или имате познати които биха желали, моля ви пишете ми на лс или на soniaa@abv.bg.ето снимки на котиту :)

*

lidia

• 2959
  • Най-хубавото се вижда само със сърцето.
Re: търся дом на коте
« Отговор #1 -: Септември 10, 2011, 12:34:22 pm »
Много е сладко котето. Вече взех коте, преди 2 месеца нямаше да се замисля. Сега с каракачанеца, папагала, рибите и другото коте ще ми дойде в повечко...

Соня, радвам се, че има хора като теб. За всяка жива душичка си заслужава усилието..
http://www.youtube.com/watch?v=xFkUG9xSSSE с благодарност на едно цигуларче :)
http://www.youtube.com/watch?v=dy2KNUESXp0
« Отговор #2 -: Септември 11, 2011, 21:17:04 pm »
хора, наистина ли няма никой който иска да осинови това котенце, или поне познава някой който би искал... не бих ви занимавала ако не беше наложително, наистина...
*
« Отговор #3 -: Септември 11, 2011, 23:41:34 pm »
Soniaa, защо не питаш и в някой друг форум? И все пак, изчакай до утре! Има хора, които през уикенда не сядат пред компютъра.
Дано да се намери дом за мъничето! Много е сладко.

*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #4 -: Септември 12, 2011, 01:32:36 am »
котето е много хубаво, пусни една обява и в бг-мамма - там четат много повече хора.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

« Отговор #5 -: Септември 12, 2011, 08:23:34 am »
пуснах на всички възможни места. просто ми е малко отчаяно, понеже не може още дълго така да продължаваме вкъщи...
« Отговор #6 -: Септември 14, 2011, 11:58:23 am »
здравейте, намерих дом на котето. темата може да се изтрие.
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #7 -: Септември 14, 2011, 12:07:35 pm »
много се радвам, че успешно настани котенцето!

заключвам темата.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!