здравейте,
търся дом за сивушка (евентуалните й бъдещи стопани получават ексклузивни права и могат да я прекръстят
). на около 3 месеца е. много е спокойно и обича човешко внимание. спогажда се с деца. с изрядни хигиенни навици. попадна при мен, защото човека, при когото се роди, я гледа до преди десет дни заедно с братчетата й, но му казаха, че ако не ги махне от апартамента, ще му разтрогнат договора (под наем е) и ще го изгонят. той беше решил да ги заведе при ветеринар да ги "приспи"
, което за мен е абсолютно неприемливо. тогава взех трите котенца в нас. едното го дадохме почти веднага, второто преди 4 дни. проблема е, че за сивушка не мога да намеря стопани, а си имам две котки вече. сега сивушка и те са в отделни стаи, защото големите ми котки не могат да се адаптират към нея и няма как да са всички на едно. всяко влизане и излизане от стаите вкъщи е съпроводено с гледане и внимаване да не се засекат. в двустаен живеем и просто нямаме пространство за трета котка.
ако имате желание да гледате котето по един грижовен и адекватен начин, или имате познати които биха желали, моля ви пишете ми на лс или на soniaa@abv.bg.ето снимки на котиту