0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
СТИМУЛАЦИЯ ЗА ИНВИТРО - КОЙ ДЕН ОТ ЦИКЪЛА
« Отговор #80 -: Юни 08, 2006, 23:40:13 pm »
Е момичета, май всичките ми надежди рухнаха. Нивата на FSH отново са високи. Май трябва да мисля за донорска яйциклетка. Много ми е мъчно и тъжно. Ще опитам отново септември, но вече не тая надежди. Май не ми е писано да имам собствени деца...
*
« Отговор #81 -: Юни 09, 2006, 00:15:58 am »
МИМИ, СЪПРИЧАСТНА СЪМ С БОЛКАТА ТИ, НО НЕДЕЙ СЕ ОТЧАЙВА, ВСЕ ПАК НИЩО НЕ СЕ ЗНАЕ. ТРЯБВА САМО ДА ВЯРВАШ.....И ТО ЩЕ СТАНЕ! :balk_104:  :balk_104:  :balk_104:  :balk_104:  :balk_104:  :balk_104:  :balk_104:
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #82 -: Юни 09, 2006, 06:51:40 am »
Цитат на: mimij
Е момичета, май всичките ми надежди рухнаха. Нивата на FSH отново са високи. Май трябва да мисля за донорска яйциклетка. Много ми е мъчно и тъжно. Ще опитам отново септември, но вече не тая надежди. Май не ми е писано да имам собствени деца...

Мила Мимий НЕДЕЙ СЕ ОТЧАЙВА!!!!!.... това че сега FSH е високо неозначава че нямаш никакъв шанс!!!!Вярно че нещата не са розови ...но това НЕ Е КРАЯ!!!!!!!Аз познавам хора които докторите изцяло отписаха и казаха край няма надежда........и след 10-12 години стерилитет  си имат здраво и живо детенце!Понякога човек когато най малко очаква то точно тогава се нареждат нещата!
Айде Мимий   на есен нова песен! :balk_21:  :balk_21:  :balk_21:
*

Anonymous

« Отговор #83 -: Юни 10, 2006, 09:54:04 am »
Цитат на: white
Не се притеснявай. Действието на Диферелина е 30 дни, така че в този период трябва да започнеш стимулацията. Аз започнах на 19-ти ден след Диферелина.
Късмет.

Мерси white :wink: