0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Котка с психични отклонения-съвет ..?
« Отговор #60 -: Септември 13, 2011, 17:17:58 pm »
Само не мога да разбера ЗАЩО я наричате грозната котка :x?!

За протокола, рекапитулацията на Роджър от последния месец е:
1. Изкъртен конвекторен радиатор
2. Два изгризани стола
3. 2 списания LEuropeo (ама аз си ги събирам)
4. плътно намазано дюшеме с черна акрилна боя
5. изкъртен и изяден домофон
6. плик стари снимки (ей затова щях да го заколя)
7. чифт обувки Nine West

така че едно нерегламентирано пишкане направо ми е едно градинско увеселение

А аз се оплаквах от Дракула.....

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
*
« Отговор #61 -: Септември 14, 2011, 17:53:43 pm »
Сваляй обвиненията веднага!!!!

И аз си мислех, че Хъки е шампион със свалените тапети в антрето и изровените плочки в банята, ама Роджо го гони по петите ... прибавям и една кокошка, която даде фира на морето, кофата за боклук просто не я споменавам защото това са дребни и незначителни ежедневни детайли...

Да не спамя повече темата за набеденото за психично болно, божествено коте - наистина е много красиво, що му викате грозотийка незнам ... радвам се, че всичко е ОК
В очакване ....
*
« Отговор #62 -: Септември 14, 2011, 18:06:49 pm »
Наживо ако я видиш.... :lol:  :lol: :lol: Няма такава мутра просто  :lol: :lol: :lol: От ушите и излизат едни дълги косми, точно като рога, носът и е по-навътре от устата и като се прозява е по-ужасяваща от Фреди Крюгер  :lol: :lol: :lol: Но то може би изглежда грозна на моя фон. Все пак пред такава красота бледнее и Мис България 2009 Антония Петрова  :balk_95:

Тази нощ имахме първия инцидент. Изакала се върху дивана. ОБАЧЕ. (Боже, точно аз да я защитавам...докъде я докарахме... :oops:). Тя има проблем със зрението (както вече споменах), което не и пречи за повечето неща, но има един проблем - не може сама да слиза от диван, легло, стол...Иначе е като Сивлестър Сталоун в "Катерачът" - може да се качи на полилея, проблем е слизането....Затова и не получи наказание заради белята. Явно я е напънало, и не е могла да слезе....
*
« Отговор #63 -: Септември 14, 2011, 18:50:35 pm »
Ох милата душица, това ли каза доктора че има проблем със зрението ,няма да я биете,то милото е такава малка сладка топка ,много целувки на пухкавелка ! :a_cat_05:
« Отговор #64 -: Септември 14, 2011, 19:54:11 pm »
Душица сладка, трябва поне нощем да я държите близо до банята, да си ходи сама без да слиза. Моят котан се е научил като няма достъп до тоалетната си и предупреждава около 5 минути, че го напъва като мяука и после стреля. Също така много държи да му е чиста тоалетната, иначе стиска и не влиза. Но хубавата маца като ходи в банята, там й е чисто, едва ли има забележки за това:}
Голяма е хубавица, една рунтава и шаренка.
*
« Отговор #65 -: Септември 26, 2011, 22:22:45 pm »
Как е шарената котарана, слушка ли ! Много искам да имам коте но сега живея на 12 етаж и ме е страх да не падне, имам такъв случай и не искам да се повтаря .
« Отговор #66 -: Септември 27, 2011, 16:57:42 pm »
Аз притежавам куче с психични отклонения....не ми стига,че е с три крака (така се е родило)и като се разхожда бързо се изморява,та трябва да я нося,ами всяка нощ лае под прозореца на спалнята от 2 до 2.30ч и после  от 5 до 5.30ч и това е всяка нощ-идва ми да ч утрепя.Ама после като и видя подмазваческата муцуна и ми преминава
Николай е на 2г.4м.5д.
*
« Отговор #67 -: Октомври 14, 2011, 11:26:41 am »
Змимка как е красавицата ,има ли напредък към възпитанието  :kittenyarn: