Добре дошла, Валентинче! Според мен овуто е било на 12-тия ден. И 12-13 дни лутеална фаза, че май и повече, никак не е къса... Но явно нещо не е било, както трябва. Това състояние, според мен много ми прилича на биохимична бременност. Този месец, май и аз имах такава, но уви, не се имплантира и ми дойде даже по-рано от обикновено. Разбрах, че на много жени се е случвало и по принцип не се забелязва, освен, ако не си направиш кръвен тест за бременност. В началото има покачване на ЧГХ, но после той намалява и накрая идва
. Все пак дори и всичко да е 6 точки, едва 30% е шансът за бременност. Така, че с повичко опити се надявам скоро да видим
! Все пак не е лошо да посетиш гинеколожки кабинет и да наблюдаваш овуто, там ще ти кажат кога точно ти е овуто и колко голямо става фоликулчето преди пукване. Ще проследят и лутеалната фаза. По преценка на лекаря може да те изпратят и на гинетични, имунологични и хормонални изследвания. Но щом наистина имаш дете вече и не си сменяла партньора, може би лекарката е права, че с времето нещата ще се подредят. Успех, мила! Ще те наглеждам и дай Боже скоро да видим твоите
!