Явно за пореден път имам късмет, че не гледам Btv...
И аз се бях замислила тези дни, кога ли ще мога да преместя бебето в неговата стая и с мисленето си останах. За момента, дори в кошарата си спи рядко, все е при мен на спалнята и ме е яд, че съм оставила нещата на самотек по въпроса, но не виждам какво мога да измисля всъщност. Той просто не спи стабилно нощем, все мрънка, буди се, върти се, кога иска вода да пие, кога биберона изпуснал... Най-често през 30-40 мин. ме събужда за нещо във времето на т.нар. му нощен сън и ако не реагирам на мрънкането - не следва да се повърти и да заспи пак, ами се разсънва напълно и ревва.
Иначе, той няма претенции къде ще спи и не е това проблемът, а че аз изобщо не бих мигнала, ако всеки път ставам до кошарата, или до друга стая пък...съвсем ще вампирясам.
Та при сегашната ситуация, тая надежди скоро да започне да спи стабилно нощем и буденето да е повече изключение, отколкото правило, ама дали ще ме е огрее - друг въпрос
На теория, като възраст в която бих го отделила в собствена стая...бих го направила в момента. Не виждам проблем, ако детето си спи спокойно и не се буди по принцип, а и като имаш бейби-монитор включен до главата, да можеш да метнеш едно око по всяко време - всъщност няма разлика дали спи в своя спалня, или в родителската.