Здравейте, момичета! Тъй като мисля, че в много случаи сте по-компетентни от някои лекари, се обръщам към вас за съвет. Ако съм избрала неправилния форум, моля за извинение! Дълги години съм с висок пролактин (2200-2400 при горна норма 850), който лекувах 13 години с Бромокриптин в различни дози, но той така и не спадна под 1400. През 2004г. след мои проучвания из клуб Проблемно забременяване (на които също много благодаря) и по мое настояване си направих ЯМР. Установен пролактином 5мм, започнато много успешно лечение с Достинекс. След нормализиран пролактин, направена хистероскопия за енд. полип и инсеминация през март тази година успях да забременея. По съвет на гинеколожката и ендокриноложката спрях Достинекса и започнах Парлодел 1/4табл. 3 пъти дневно. На 3-тата седмица след приема на Порлодел пролактина ми беше 1250 при горна норма 850. Сега много се притеснявам дли да продължа да го вземам това лекарство, което 13 години не ми помагаше, дали да не рискувам с Достинекс, който е в Група В и може би е по-безопасен, или да спра и двете. Моля за съвет и споделен опит! Благодаря за всяко мнение.