Добра вечер на всички.
Дано са здрави децата и спокойни росителите.
Аз да подхвана още една "вечна тема" - безпричинното тръшкане.
В къщи по цял ден (и не само в нас де) се пищи с всичка сила, ритат и се търкалят по земята за всичко, което не е станало на тяхната. Много, ама много се бият а Дани ме ревнува и от въздуха. Не дава да пипна брат му и сестра му в негово присъствие.
За търпение знам но нямам такова все по-често и със съжаление си признавам, че ги ступах и тримата тази седмица, малко повече отколкото "трябваше". Майка ми беше тук и вместо да стане по-лесно то беше по - трудно. Истериите бяха 3 пъти повече. Сега една приятелка е в нас, само докато я видят сутрин и започват да пищят. Със свекърва ми по същия начин. С нея така или иначе сме ограничили срещите защото не се е излекувала от бактериите в гърлото още.
Та какви игри да предлагам на 1,9 години?
Конструктори, книжки и какво ли не още им задържа вниманието за 10 мин. После някой идва да седне в мен и оттам нататък става...майко мила. Дани започва да пищи, да блъска брат си или сестра си, да скубе, да хапе с голяма жестокост. Ни молби, ни обяснения, нищо не помага.
Навън е същото. Немога само до Дани да стоя а и тримата не дават никой да ги пипне или да им помогне освен мен. Вече започва да не ми се излиза само като си помисля какво следва.
Хубавото е, че всички сме излекувани от бактерията в гърлата. Остана да решим "проблема" с ръчичките на Ники но след 2-3 месеца дано и това сме забравили:)
Злати, утре ще ти звънна, забравих:(