Днес една съфорумка ми писа на лични за мнение за въпросния лекар, аз й отговорих и после не мога да кажа какво ме накара да пусна една търсачка за него, понеже той обича да се показва по медиите. Така всъщност попаднах на отвореното писмо, на тази тема и на въпросното предаване по националната телевизия. Буца ми заседна в гърлото, защото няма как да сбъркам, че визира мен, едва ли са се родили други близнаци в Шейново скоро след репортажа, пък и понеже аз бях го закъсала доста със ставите и гърба от тежестта на двете бебета, той се колебаеше дали да не ме оперира седмицата след тази дата...така че няма грешка.
Много се афектирах днес и наистина ми мина през ума мисълта да предприема някакви действия срещу тази идиотщина и безочие.. Още повече, че разполагам и с ужасно много изследвания от годините, в които се вижда, че нямам никакви заболявания, инфекции, за които той говори. Та той не ми е бил лекуващ гинеколог, аз реално го потърсих няколко месеца преди раждането и той въобще не ме познава в детайли, за да обяснява надълго и широко защо съм правила инвитро. И не са ли тези факти конфедициална информация? Също смятам, че в регистъра на болницата може да се проследи дали наистина има друга жена, родила близнаци по това време при същия лекар, с което да се докаже, че той говори за мен.
Ако не бях толкова ангажирана сега с малките със сигурност щях да предприема нещо за да го съдя...но не съм се и отказала напълно от тази идея.
Относно това, което jam пише, че ни възприемат като добитък с портфейл, много е права, там в Шейново умират да изнудват хората. Самият той също си има хонорар, отделно обявените такси по ценоразписа намират начин да съберат още куп други такси, без да изпадам в подробности. Да не казвам, че за малко ревизия на секциото щяха да ми направят, щото той не ме беше зашил както трябва. А като за капак на всичко ме лъжеха, че по-малкия близнак не бил готов за изписване за да стоя и да им наливам пари за вип стая както и за двете деца в неонатологията. Ето такава е реалността там. Ами не ги е и срам после да излезнат и да се бият в гърдите колко са велики, а ние колко сме били невежи и пропаднали, та затова сме били стигнали до тук...думи нямам, много ме заболя и затова исках да споделя тук, знам, че само вие ще ме разберете момичета.