Аз бях др. при Янакиева в МЦ София. Не съм правила инвитро или инсеминация, но после тя ми следи бременноста. За процедури може би бих я избрала, но за следене на бременност не. То и тя самата казва, че рядко следи. Но аз много държах да е специалис, който по накакъв начин да е свързан със Зачатие, а не кварталната лекарка.
Ето какво мога да кажа за нея:
- много заета, преглежда набързо, много се чака (това не е новост за теб, нали?)
- относно АРТ процедурите не знам как работи, но кабинетите им в ТК изглеждат неугледни и мрачни. Ембриолога е точно до нейния кабинет и има едно малко прозорче между двата.
В МЦ София е обратното - просторно и чистичко.
- не гледаше много добре бебето ми и изпусна някои неща като това, че плацентата е калцифицирала, постоянно ми говореше, че чакам бебе гигант
9роди се 2980гр.)и може да се наложи секцио, не ми запомни името до края. Спрях да ходя при нея, след като получих бъбречна криза и й се обадих. Тя беше в ТК, но ми каза"Намерете кой да ви бие но-шпа мускулно и ако не спре да ви боли елате утре сутрин". Сещай се дали я послушах с тия болки в началото на 7ми месец.
Това последното ми е много неприятно, че трябва да го напиша, но аз и още 15 жени чухме следните думи в коридора (не си спести да говори на висок глас):
"Тя женичката роди, таткото е млад и стреснат и ще му обясня как става плащането по касата и как става под масата".
може преди да е била лъчезарна и мила, сега не мога да твърдя това.Да даде Господ второ бебче да имам ще избера друга клиника и друг лекар, който да ме следи.
Самия МЦ София изглежда модерен, но не мога да коментирам качество на техника, която е различна от видеозон.