0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Редукция на ембриони
« -: Август 13, 2011, 18:52:41 pm »
Здравейте от мен! След дълга борба със стерилитета съм бременна! За съжаление не успях да се радвам спокойно на бременноста си защото сега се установиха три ембриончета със сърчица! Чух три лекарски мнения и те бяха еднакви, че ако се задържат и трите ще се наложи редукция на едното ембрионче- причини килограми, ръст, възраст! Моля ви споделете при кои лекари сте правили редукция в Бг клиники и то успешно!
*
Re: Редукция на ембриони
« Отговор #1 -: Август 16, 2011, 14:56:51 pm »
Зависи от лекаря ти ако така е преценил,че няма да можеш да износиш и трите,за пример аз съм 44кг,1.60см.от преди стимулацията имах 3 миоми с години който не бяха мръднали,но от стимулацията нарастнаха двете стигнаха до около всяка по 3 см.,най-голямата стана 7 см.,та със всички тези неща и теглото и ръста износих и родих близнаци,е вярно със спешно секцио,но всичко завърши успешно,тук има много мами родили тризнаци,ако не тук в бг.мама също има а и според мен за толкова важно нещо трябват поне двама специалисти да си кажат мнението и вече да се съобразят и с теб какво искаш и готова ли си да гледаш три бебета.