0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Здравейте момичета, чета ви от много време, но чак сега се включвам с молба за помощ.
Миналата година имах мисед, кухо яйце, изчакахме до 9г.с и направихме кюретаж, не съм правила никакви изследвания, защото доки каза, че било нормално и се случвало често, та от тогава опитваме, миналия месец имах 6дневно закъснение и + тест, но 2дни след + теста ми дойде с адски болки, и сега съм бременна, но пуснах чхг, което расте, но не се удвоява, през 2 ние пускано, първа стойност 71, втора 130, бях на преглед и се видя сак с размери 5,6 мм, не знам как се вижда при положене, че стойностите са малки, за това повторих прегледа при друг лекар и той също потвърди сак, но каза, че е рано за каквато и да било диагноза. Сега чакаме, да видим как се развиват нещата, спрях да пускам чхг, защото съвсем се обърках, заради тези стойности доки е със мнение, че "от това здрава бременност нямало да излезе"
Моля ви за мнение, на някои случвало ли му се е нещо подобно, знаете ли колко нараства сака. Благодаря ви момичета, и се извинявам ако темата ми не е за тук :bighug:
*
Прочети внимателно това http://www.zachatie.org/index.php?option=com_content&task=view&id=542&Itemid=36.

"В общия случай ЧХГ ще се удвоява на всеки 48-72 часа."

Съчувствам ти за миседа и разбирам страха ти, но не се тревожи излишно преди да има повод за притеснение. Дай си малко време, следете как нараства хормонът и опитай да не се връзваш на хамалски коментари, пък били те от лекар.

Този форум познава успешни бременност с ниски първоначални стойности.
Благодаря ти мила Цигу :bighug:
Аз точно за това се надявах да се включи някои, с пример, защото много ме притесних, намерих в един английски сайт статия, че чхг може да нараства и на 60% тогава също се считало за нормално покачване.
Утре съм на преглед да видим дали има развитие от събота.
Благодаря ти
Иначе тази статия вече я запомних на изуст, след като видях, че не се удвояват се взирам в нея с часове osi_13
*

    dess_dess

  • *****
  • 2328
  • станах двойна мама
Съжалявам много за развоя на събитията при теб, дано дано имаш, все пак хубави новини, т.к чудеса се случват не само около нас, а и с нас самите!  :wink:
Пожелавам ти едно такова чудо и щастие да сполети и теб! Ето тук има една друга табличка, която също показва, как се удвоява ЧХГ http://www.ivf.no-meat.org/link_infertility/pregnancy/betabase/