0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Какво означава "лимитиран цикъл"? Май започвам да изоставам... При мен - април месец трето неуспешно икси. Този месец решихме да пробваме на естествен цикъл, без стимулации. Днес ми се обадиха - няма да стигаме до трансфер. Знам, че точно днес не е деня, в който трябва да вземаме решения, но вече нямам сили. Разбира се, чета постоянно историята на Петя, за да се зареждам с търпение и положителни мисли. Радвам им се. Но се страхувам, че съм от онези, които няма да изпитат нейното щастие.  :? Успех на всички, които имат сили да се борят. 
*
Много съжелявам за неуспеха и като цяло за това което трябва да преживееш. И аз бях така преди месец. Сега вече се насочвам към следващия опит. Трябва да правя доста спецефични изследвания и съм се съсредоточила в това и в събирането на средства.
Все някога ще стане, стига да имаме търпение и средства разбира се.

Лимитиран цикъл мисля, че е естествен цикъл, но с лека стимулация. Мисля че се нарича също "Модифициран естествен цикъл".От 6-7 ден през ден се вземат малки дози стимулант.
Преди години не беше усъвършенстван като метод и нямаше голям успех, но през последните години се използва с успех при жени с лош отговор при стимулация.
Доколкото разбирам, ако греша някой да ме поправи, има два варианта при жени с лош отговор. Едната школа използва доста по-силна стимулация при такива пациентки, а другата прави модифициран естествен цикъл или само естествен цикъл.