0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

    skrita

  • ***
  • 226
  • Обичам послушни бебета
Тест за съвместимост?
« -: Юни 07, 2006, 16:28:32 pm »
Искам да направим тест за съвместимост.Не съм го обсъждала с лекар и не знам необходим ли е на този етап или трябва първо други изследвания да направя.Някой може ли да ме насочи към клиника в Плевен.Там имам леля и ще ни е удобно да преспим.За цени също ще съм благодарна ако ме ориентирате.Предварително благодаря.
*
Тест за съвместимост?
« Отговор #1 -: Юни 07, 2006, 19:45:23 pm »
Аз знам за две клиники в Плевен. Едната е " Света Марина", а на другата няма да споменавам името, за да не й правя реклама, защото единият от практикуващите в нея лекари не заслужава.
Може би missy и Starlet ще те насочат, защото са по-запознати със специалистите по стерилитет в Плевен.
*

    Starlet

  • *****
  • 1937
  • Добротата ще спаси света!!!
Тест за съвместимост?
« Отговор #2 -: Юни 07, 2006, 19:54:02 pm »
Цитат на: Galia
Аз знам за две клиники в Плевен. Едната е " Света Марина", а на другата няма да споменавам името, за да не й правя реклама, защото единият от практикуващите в нея лекари не заслужава.Може би missy и Starlet ще те насочат, защото са по-запознати със специалистите по стерилитет в Плевен.


Ами незнам с доц. Конова как стоят нещата. Иначе откакто се опарих от тази другата клиника (незнаех че се води клиника между другото  :lol:  :lol:  :lol: ) освен за имунологичини изследвания за друго не съм ходила при Плевенските акушер-гинеколози. Та по-скоро нека missy да дава ориентир. Последно четох тук из форума, че момичетата хвалят д-р Стойков, но аз нямам лични впечатления! Успех!!!
БЪДЕТЕ ОПТИМИСТИ, А НЕ ПЕСИМИСТИ!!!
*
Тест за съвместимост?
« Отговор #3 -: Юни 07, 2006, 20:06:00 pm »
Мдааа, само " Света Марина " е клиника.