0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

naiema

• 998
  • Да бъдем силни и последователни в борбата!
Уролог-Бургас
« -: Юли 18, 2006, 14:12:10 pm »
Момичета,има ли уролог на който можем  да се доверим в Бургас?
*
Re: Уролог-Бургас
« Отговор #1 -: Юли 18, 2006, 20:22:15 pm »
Здравей, Найема.Съпруга ми е много доволен от док.Герганова в "Св.Николай".Препоръчаха му и док.Славов пак там.За съжаление в момента не мога да ти дам координати,ако не ти екъсно ще го направя утре.Ако не обади се на 144 и питай за телефона на рег.в "Св.Ноколай"(май така беше не Никола ама не сам сигурна).Можете да си вземете и направление от л.лекар.
Прегледите и при двамата са с предварително записване.
*

naiema

• 998
« Отговор #2 -: Юли 19, 2006, 09:05:02 am »
Благодаря ти,Рита!Ако не ти представлява трудност дай ми координатите.Тази болница къде се намира?
*
« Отговор #3 -: Юли 19, 2006, 20:11:48 pm »
Здравей,Наиема намира се в първа поликлиника за съжаление не мога да си намеря визитката но имам записан номер на хвърчащо листче - 839127 дано да е този.Най добре отивай направо в първа поликлиника да се запишете.Намира се много лесно - няма как да не видиш табелата - от входа за поликлиниката в дясното крило.Дано да съм ти била полезна и да останете доволни като нас.На вас за какво ви е уролог-разбира се ако не е неудобно - на нас ни го препоръчаха за операция от Варикоцел, за това питам де.?
УСПЕХ!Всичко ще бъде наред!
*
« Отговор #4 -: Юли 19, 2006, 20:48:02 pm »
Найема,док.Славов преглежда и в "Св.София",ама там направления не минават,пък и час трябва да се запише доста по-рано
*

naiema

• 998
« Отговор #5 -: Юли 20, 2006, 12:33:51 pm »
Рита,благодаря!Взехме час за д-р Славов в "Св.Николай Чудотворец".Ние така или иначе ще отидем без направление.Предполагам,че няма да има проблем.
 :bighug:
« Последна редакция: Юли 20, 2006, 12:36:52 pm от naiema »
*
« Отговор #6 -: Юли 20, 2006, 23:10:44 pm »
стискам ви палци успех.Пиши за резултатите.всичко ще е ок