Здр да ви попитам има ли някоя от вас тук момичета, която да приема Золофт...Аз го пих до преди месец когато се установи че съм бременна и ми го спряха веднага,после загубих бебо и сега сама го почнах 6 дни по половинка и на 7-ми цяло ,защото лекарката ми я няма а положението ми пак се влошава...Пак черните мисли,пак изолацията от хора,а след 17 ч. след обяд положението съвсем излиза извън контрол...Почва се едно реване и мисли за самоубийства и кво ли не...Отделно съм със страшно много проблеми...Безработицата в малкия ми град,раздялата с приятеля ми и всичко това ме побърква?Въпроса ми е следния ако има някоя от вас да го пие дали го взима повече от 1 на ден,защото май при мене ще трябва да се увеличава аз след 17ч. съм буквално пред нервни сривове и не ми се живее....
Отделно за него знам,че може да се приема по време на бременност,но е рискован доста.Моя приятелка цялата бременност изкара с него,но тя неможа да го спре и нейната лекарка само го беше намалила,защото рискува иначе да загуби детето.Когато аз го спрях преди месец симптомите на отнемане бяха ужасни,въпреки,че го приемах само 5 месеца преди спирането...