В края на седмицата, да ви пожелая следващата да е слънчева, спокойна и да са ви здрави децата.
Не смея много силно да го кажа, но най-после всички в нас са здрави:) Вече цели 3 дни:) Много е хубаво да правят бели, да играят и да подлудяват мама. Само такива да си стоят:)
Туто, аз едно немога да разбера?
Защо мислиш, че когато са близнаци режима е еднакъв? И като са близнаците не е гаранция, че обичат да ядат едно и също?
И преди съм срещала подобни мнения.
Винаги отстрани погледнато на другите им е много лесно и децата им са много послушни:)
Това напоследък ми е любимо. Като излезем на разходка и децата са заспали в количката да чуя "Божее, колко са послушни". Що ли не са ни видели 10 мин, по-рано:)?
Така както аз незная какво е да се гледа едно дете или деца с малка разлика, вие пък нямате представа какво е да се гледат две или три деца на една възраст. Нещата са толкова различни, че няма как да се сравняват, а не е и необходимо. Трудности има навсякъде. Най-много са в домовете където още няма деца.
Далече сме още от детската градина (на ясла не мисля да ги давам) и доколкото мога ще им осигурявам игри с други деца по площадки и градини ама много се бият:) ще имаме проблеми определено:)