0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Момичета, моля ви, ако някоя от вас е правила цветна снимка (или хидротубация) за проходимост на тръбите при д-р Владимиров да ми напише как е протекла процедурата?! Дали е внимателен и дали се съобразява, ако те заболи... Изобщо всякакви впечатления, които имате.., защото голям страх е това!  :help:
*

ultra

• Анна Зашева
  • *
  • 7291
има писано доста по въпроса
погледни тук и тук  за начало

“Experience is the name every one gives to their mistakes.” Oscar Wilde
Правила съм хидротубация. За внимателен е много внимателен, можеш да си съвсем спокойна :D

Успех :D
Благодаря ти, Бени!

*
Ултра, много ти благодаря - инфото ми беше много полезно!  :bighug:
Аз за доктора нямам съмнения, но манипулацията е много стряскаща!
*
Цитат на: FreshBreeze
Правила съм хидротубация. За внимателен е много внимателен, можеш да си съвсем спокойна :D

Успех :D

Благодаря Бризче!  :wave:
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
Аз съм правила. Много е внимателен, работи бавно и постоянно те пита как си. Ако малко те заболи - спира.
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
Цитат на: ushco

какво й е стряскащото?? аз съм правила два пъти хидротубация, нищо не усетих нито по време на манипулацията, нито след това.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*
Цитат на: jam

какво й е стряскащото?? аз съм правила два пъти хидротубация, нищо не усетих нито по време на манипулацията, нито след това.

Да! А аз не съм правила... за това се и стряскам..., а и след като една приятелка припаднала..., какво ми остава да си мисля...

Много благодаря за успокоението! :D
*
Ушчо, изобщо не е страшно бе мила  :D Аз по време на самата хидротубация нищичко не усетих, а преди това докторката ме беше предупредила ако имам болки да не се плаша, нормално било и да вдигна температура. Един час след процедурата се появиха болки наистина, но изобщо не силни, а по-скоро като при менструация, вдигнах и температура, но за кратко.
Абе общо взето, правих я вечерта, на другата сутрин бях като нова  :D
Не се плаши и успех :D
When the things seem most hopeless - this is a prelude to when real opportunities begin

*
Благодаря ти Грейси!  :ballons:
Цветна снимка (или хидротубация) при Владимиров?
« Отговор #10 -: Юни 01, 2006, 12:10:39 pm »
Да! А аз не съм правила... за това се и стряскам..., а и след като една приятелка припаднала..., какво ми остава да си мисля...

Това се случва, ако я правиш на гладно. Хубаво е няколко часа преди това да хапнеш малко лека храна. И се успокоявай с мисълта, че не боли повече от едно раждане все пак  :wink:
Вярвам, че всеки един от тук ще сбъдне мечтата си!

*

rally_g

• 959
  • Искам да бъда добра!
« Отговор #11 -: Юни 01, 2006, 12:25:00 pm »
Аз цветната снимка я правих на гладно, тъй като от притеснение и вълнения не можех и да си помисля за храна; беше към 9ч.сутринта, но не припаднах, за щастие.
ЗА КООРДИНАТИТЕ НА ИЗПИТАНИ СПЕЦИАЛИСТИ ПО РЕПРОДУКЦИЯ ВИЖТЕ http://www.zachatie.org/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=6
*

bebe_13+15

• 2324
  • мама на две слънца
« Отговор #12 -: Юни 01, 2006, 14:39:06 pm »
Цитат на: wassilena
И се успокоявай с мисълта, че не боли повече от едно раждане все пак  :wink:

Васи, ама при раждането поне накрая ще гушнеш едино хубаво бебче  :wink:  До там да стигнем само  :crossfingers:

Ушчо, мойта хидротубация беше болезнена, но не е болка за умиране :) Пък цветната снимка - хич не ме боля. (може би при хидротубацията са се премахнали някакви леки сраствания). Така че,  смело действай и ти желая да установите 2 перфектни тръби.

« Отговор #13 -: Юни 01, 2006, 14:45:31 pm »
Цитат на: bebe_2006
Цитат на: wassilena
И се успокоявай с мисълта, че не боли повече от едно раждане все пак  :wink:

Васи, ама при раждането поне накрая ще гушнеш едино хубаво бебче  :wink:  До там да стигнем само  :crossfingers:

...

Идеята е, че все пак го правим за бъдещото ни дете. Ако толкова ни е страх от мечки не ходим в гората, нали. Аз да кажа, че мен си ме боля зверски и сега съм готова пак да отида, ако се налага.
Вярвам, че всеки един от тук ще сбъдне мечтата си!

*
« Отговор #14 -: Юни 01, 2006, 14:49:41 pm »
Много сте мили ... сладурки ... много ви благодаря!  :cry:
И аз съм чувала, че след такава манипулация ставали по-проходими тръбите...
То не е за мен това изследване, а за много близка моя приятелка.., но и двете доста се успокоихме благодарение на вас!

Много ви благодаря момичета!
Страхотни сте!  :wave: