0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
Re: Александров или Козовски - Ин витро във Варна
« Отговор #40 -: Юни 17, 2010, 20:20:03 pm »
Както и да е, :D, само аз ли виждам скрития повод на бащата Козовски, или това е някакво мое изкривено виждане?! :lol: :lol: :lol:
Явно само ти виждаш нещата така. Именно професор Козовски е против да работят с Фонда.
Що се касае до Козовски младши..хммм, ще си спестя коментара за него, но да кажем, че си има причина да не работи вече в АГ. Може би не желае да спазва някои правила или някой друг да му нарежда. А и само като видите с кой точно си е направил нова клиника, мисля, че коментара е излишен.
Брейв, наистина не разбирам какво искаш да кажеш с поста си. Да не би да мислиш, че професора се прави на луд, а зад кулисите работи с Фонда чрез сина си? Ако това са съмненията ти, ще си позволя да ти кажа, че са абсурдни. Познавам професора лично и не мисля, че е човек, който се занимава с такива неща. Това е човек, достоен за уважение.
Извинявай, ако погрешно съм те разбрала.
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
ПО-ЛЕСНО Е ДА СЕ БОРИШ ЗА ПРИНЦИПИТЕ СИ, ОТКОЛКОТО ДА ЖИВЕЕШ СПОРЕД ТЯХ!!!
*
« Отговор #41 -: Юни 19, 2010, 08:30:35 am »

Жалкото е, че Алекса не работи с фонда, и силно, силно се надявам догодина да заработи. :wink:

Не е редно в обществен форум лекарите да се наричат с прякори, прозвища и т.н. Все пак те не са играли хоро за титлите си, а си имат и нормални имена и фамилии.

*
« Отговор #42 -: Март 07, 2011, 15:30:20 pm »
Искам само да кажа,че КОзовски само за стимулация и за мн др неща ,а Александров за ембриолог защо спорите и двамата са НЕЗАМЕНИМИ.Приятелки по съдба и на есдиния или на другия ще ви помогнат. :lol: :lol:Целувки и късмет на всички и много полужителни  :bbt: :bfp1:тестечета