0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

ioly

• 785
  • Очаквам те ... За да си истина...
Re: Заповядайте в чата!
« Отговор #60 -: Януари 15, 2011, 13:52:43 pm »
ама защо така чата е празен ???

*
« Отговор #61 -: Февруари 19, 2011, 22:13:43 pm »
Бандата на Шаро учиво кани всички в чата.Нали искахте да възродяваме чата-е какво правим само ние вътре..  :lol: :lol: :lol:
Аз не видях никой в тоя чат...Сама си бях и и си излезнах да не вися като ненормална вътре...Ся ше надникна пак да видя ква е халата...
*
« Отговор #62 -: Февруари 19, 2011, 22:15:30 pm »
ама защо така чата е празен ???
Токущо надникнах пак си бях сама както и следобяд...
*
« Отговор #63 -: Февруари 19, 2011, 22:59:01 pm »
Хората използвайт Скайп, Фейсбук , в много редки случай ще намериш някой в този чат, хората вече не висят по чатове  :lol:
*
« Отговор #64 -: Февруари 20, 2011, 07:04:21 am »
От години ползвам Скайп и т.н. само ако има нещо конкретно да пиша с някого. :) Иначе идеята за чат във форума ми харесва, вместо да се спамят темите по някакъв въпрос, може набързо да се коментира там.
*
« Отговор #65 -: Февруари 20, 2011, 12:45:48 pm »
Хората използвайт Скайп, Фейсбук , в много редки случай ще намериш някой в този чат, хората вече не висят по чатове  :lol:
Аз отворих темичка да си размениме скайпове ,но познайте кво стана...Делнах я мноо бързо щото веднага и се намериха косурите....Така,че тва е дереджето на тоя етап...Идеята за чата е яка на мене ми харесва,наистина не е лоша....
*
« Отговор #66 -: Февруари 20, 2011, 12:49:04 pm »
Мария, аз не съм против идеята ти, просто повечето сме прекалено заети и едва ли някой има време да чати, освен ако не е за нещо важно. :)
*
« Отговор #67 -: Февруари 20, 2011, 13:27:14 pm »
Мария, аз не съм против идеята ти, просто повечето сме прекалено заети и едва ли някой има време да чати, освен ако не е за нещо важно. :)
Именно аз затова го предложих,и аз съм против да си разправяме житиетата ,а просто да си помагаме която с каквото може...
« Отговор #68 -: Февруари 20, 2011, 13:36:17 pm »
Мария, просто споделянето на скайп профила е лична информация, и аз примерно не искам да си го обявявам публично.
Форума се че от много хора, не всички може да са с чисти подбуди, така всеки може да ти поиска пълномощно за приятелство, а ти да не знаеш кой е насреща.

Такива неща си споделяме на лични, с когото преценим, че искаме да поддържаме по-личен контакт.
Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

*
« Отговор #69 -: Февруари 20, 2011, 13:58:06 pm »
Дам.......но все си мисля че тука надали има хора ,които се занимават с простотии... :a_cat_03:
*

ioly

• 785
  • Очаквам те ... За да си истина...
« Отговор #70 -: Февруари 21, 2011, 10:22:21 am »
ооо има, има...

*
« Отговор #71 -: Февруари 24, 2011, 22:48:01 pm »
Ужъъъъсссссс.... 8O и тука ли???????Хмммммм......че тука не е ли място за друга цел...????
« Отговор #72 -: Февруари 25, 2011, 07:20:24 am »
Ужъъъъсссссс.... 8O и тука ли???????Хмммммм......че тука не е ли място за друга цел...????
Мария, не бъди наивна :wink:

Целите на създателите на сайта и форума са повече от чисти и ясни, но достъпът на всякакъв вид посетители е свободен, никой не може да знае кой с какви цели и подбуди е влязъл тук. Затова публикуването на лични данни не е за предпочитане.

Казвам го от личен опит, парен каша духа :D
« Последна редакция: Февруари 25, 2011, 07:22:55 am от radosttinka »
Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

*
« Отговор #73 -: Февруари 26, 2011, 23:13:21 pm »
8OДам......Радостинка явно наистина съм наивна ...Все си мислех,че тука поне влизаме момичета с една цел,не да се занимаваме с щуротии... 8O
« Последна редакция: Февруари 27, 2011, 00:46:44 am от Мария Мървакова »
*

mini

• *
  • 8160
  • purple addicted
« Отговор #74 -: Февруари 26, 2011, 23:52:29 pm »
Мария, ще те помоля да смекчиш малко тона и да подбираш внимателно епитетите, които ползаш постоянно в постингите си. Благодаря ти предварително.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит
*
« Отговор #75 -: Февруари 27, 2011, 00:49:48 am »
Мини готово... :bighug:Обещавам няма повече.... :balk_56: