0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Как аз забременях
« -: Юни 25, 2006, 18:48:32 pm »
Момичета, ще ви разкажа как аз забременях.Не знам случайност ли е, но няма да ви навреди ако пробвате. Година и половина правихме опити с мъжа ми усилено-не ставаше. Не съм си правила изследвания и не знаех какъв е проблема. Преди 2 месеца мъжа ми реши да пие Трибестана заради фитнеса си. В указанието прочете че се пие и от жени при проблемно забременяване и ме убеди да почна да го пия. Започнах го веднага след мензиса си, пих го само 5 или 7 дена не помня, докато се появи кафяво течение. Вече съм в 6та седмица, макар това леко кървене да продължава.
Как аз забременях
« Отговор #1 -: Юни 25, 2006, 20:15:54 pm »
А спермограма преди това бяхте ли правили? Имам подозрения, че всъщностТрибестанът е помогнал на него, не на теб. Това обаче няма никакво значение. Поздравления за бременността, дано всичко върви леко и безпроблемно!

МОМИЧЕТА, НЕ ПРОПУСКАЙТЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНИЯ ПРЕГЛЕД НА МЛЕЧНАТА ЖЛЕЗА, НАПОМНЯЙТЕ НА БЛИЗКИ И ПРИЯТЕЛКИ!!! http://www.mamolog.info/profilaktika
*
Как аз забременях
« Отговор #2 -: Юни 25, 2006, 20:25:51 pm »
Той нямаше проблеми. Беше си правил няколко спермограми, защото и предната му партньорка не е забременявала. Той сам в един момент си мислеше че е от него. Спермограмата му беше много добра, но както казах пиеше Трибестана заради манията си за мускули. И аз мислех че Трибестана е само за мъже, но не. В указанието си пише че се използва при доста женски проблеми. Може при мен да е усилило овулацията. Не знам всъщност щото даже нея не съм следила преди това-имам ли или не.
*

lady_11

• 3217
  • МЕТЛАТА - любимото ми превозно средство!
Как аз забременях
« Отговор #3 -: Юни 25, 2006, 20:53:27 pm »
Цитат
Той нямаше проблеми. Беше си правил няколко спермограми, защото и предната му партньорка не е забременявала. Той сам в един момент си мислеше че е от него. Спермограмата му беше много добра, но както казах пиеше Трибестана заради манията си за мускули. И аз мислех че Трибестана е само за мъже, но не. В указанието си пише че се използва при доста женски проблеми. Може при мен да е усилило овулацията. Не знам всъщност щото даже нея не съм следила преди това-имам ли или не.

Лека бременост и от мен.

Само че ми писна да ме поучават с разни бабини - девитини. Ако си имала сериозен репродуктивен проблем , трибестана не би го разрешил.
*

kareliya

• 542
  • Ако живота ти поднесе лимон,направи си лимонада
Как аз забременях
« Отговор #4 -: Юни 25, 2006, 20:54:12 pm »

Според мен бременността ти е просто божия воля.Така че не мисли от къде,какво и що.Само хубави моменти от тук нататък ти желая и леко чакане на щастливият момент  :)
Как аз забременях
« Отговор #5 -: Юни 25, 2006, 20:56:04 pm »
Kasiel, нали тук вече писа какво е станало, мила  :roll: http://www.zachatie.org/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=4804&start=20 Разбрахме за трибестана и за това, че може той да ти е помогнал....лошо няма.....но се успокой малко и се вземи в ръце....Имам чувството, че си се панирала много яко....а това не е добре нито за теб нито за бебето. Живей си живота и се наслаждавай на бременноста :roll:  :wink:  
*
Как аз забременях
« Отговор #6 -: Юни 25, 2006, 20:59:29 pm »
Лека и безпроблемна бременност  :)

Дали пък триабестанът ще се справи с хидросалпинкс  :?:  :roll:
*
Как аз забременях
« Отговор #7 -: Юни 25, 2006, 21:16:37 pm »
lady_11
недей така скептично гледа на бабините деветини. Просто се опитвам и аз да помогна с нещо.
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
Как аз забременях
« Отговор #8 -: Юни 25, 2006, 21:21:59 pm »
Мила Касси аз лично си мисля че Трибестана неможе да направи чудо за 7 дена а по скоро бих казала че просто си му дойде времето......тя майка природа си знае работа!Много се радвам за теб!!!!!
Каси миличка лека и безпроблемна бременност!!! :balk_47:  :bighug:
*
Re: Как аз забременях
« Отговор #9 -: Юни 30, 2006, 18:29:49 pm »
pozdravleniq mnogo se radvam za teb leka bremennost :bighug: :bighug: :bighug: :sucky: :balk_186: :balk_16:
Re: Как аз забременях
« Отговор #10 -: Юни 30, 2006, 18:43:34 pm »
Заключвам тази тема. Касиел е загубила бебето  :(