Здравейте, момичета. За съжеление, не знам нищо по темата, за симптоми на "кухо яице" или фалшива бременност. Моето участие тук е свързано единствени с молбата, ако може някой да ме посъветва как да се ориентирам в едно странно и объркващо положение. Случаят ми е следния, последната менструация ми беше на 8 Ноември 2010г. От тогава до сега нямам такава. Трябваше да ми дойде около 8 Декември 2010г. Закъсня ми и понеже страшно много искаме да имаме дете, още на 1 ден от закъснението си направих тест, който беше положителен. Зарадвах се и все пак реших да потвърдя резултата с втори тест - и той беше положителен. До ден днешен нямам мензис (28.12.2010г.) и според изчисленията трябва да съм в 7мата седмица от бременността си. Преди това, на 14.12 отидох на гинеколог, за да потвърди наличието на бременност. Той каза, че е рано, но е почти сигурен, че има такава. разбрахме се да отида днес - на 28.12. ... И тогава той казва, че не вижда бебе, а вижда кръгло образувание като киста...
Честно казано не знам какво да мисля. Възможно ли е след два положителни теста за бременност и поява на съответните симптоми (гадене, тежест в гърдите, липса на апетит, отвръщаване от конкретни храни...), доктора да не вижда бебето... Наистина не знам какво да мисля, нито какво да правя.
Моля Ви, момичета, помогнете, ако някой знае нещо по въпроса. Ще Ви бъда благодарна и ако някой сподели, сходни на моите преживявания. Благодаря Ви предварително за отделеното време и внимание.