0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Някой може ли да ми сподели за кухото яйце,повече информация какви симптоми е имал през бременността,болят ме гърдите и си се увеличават все повече.Пада ми кръвното имам сърцебиене задушавам се,ако не хапвам по силна храна.Не ми се повръща и не ме болят яйчниците посредата.Само,ако не хапна сътрин от глад започва да ми се гади.Имам повечето симптоми на бременост,как така може да има кухо яйце и да ти пада кръвното нали не се храни?
« Последна редакция: Септември 24, 2010, 17:25:53 pm от ангелска любов »
Цикълът ми беше нормално дълъг,дойде ми четири дни по рано,но с много малко кръвотечение,капчици и по тъмен?Никога не ми се е случвало така,редовен ми е цикълът с нормално кръвотечение?казаха ми,че съм бременна,но че можело да бъде кухо яйце понякога при такива капчици кръвотечение и не можело още да се каже,защото е мъничко.Това вярно ли е?
бебето е на четири вече започва пета седмица,вижда се само една жълта точица,в едно кръгче.Казаха ми да отида пак след 5 дни да видят дали има сърдечен пулс,ако няма значи е кухо яйце?Не вреди ли честото гледане на видеозон,този пат ме гледаха с коремен ехограф?Пета седмица от бременността ли се оформя църцето?За още 5 дни как ще му се образува толкова бързо,нещо не ми харесват тези лекари?
« Последна редакция: Септември 24, 2010, 17:27:50 pm от ангелска любов »
Първият път ме гледа лекар,който е много добър сега отидох на гинеколожка,доволни са хората от нея,гледаше много странно и само ме успокои,ами нормално е за тези седмици да изглежда така плода,просто нещо странно и се виждало и си замълча и на нея и ми каза да отида след една седмица,че се притеснявала за кухо яйце?
« Последна редакция: Септември 24, 2010, 17:29:06 pm от ангелска любов »
Сега прочетох долната тема,за видеозона и честото ходене благодаря за отговорите.И единият и другият лекар гледаше странно,затова попитах за симптомите през бремеменността?
« Последна редакция: Септември 24, 2010, 17:25:11 pm от ангелска любов »
Здравей мила едва сега виждам твоята тема и искам да споделя че и при мене положението е същото ти ходи ли пак на лекар какво ти казаха моля те пиши или някои които знае повече по темата
    Здравейте, момичета. За съжеление, не знам нищо по темата, за симптоми на "кухо яице" или фалшива бременност. Моето участие тук е свързано единствени с молбата, ако може някой да ме посъветва как да се ориентирам в едно странно и объркващо положение. Случаят ми е следния, последната менструация ми беше на 8 Ноември 2010г. От тогава до сега нямам такава. Трябваше да ми дойде около 8 Декември 2010г. Закъсня ми и понеже страшно много искаме да имаме дете, още на 1 ден от закъснението си направих тест, който беше положителен. Зарадвах се и все пак реших да потвърдя резултата с втори тест - и той беше положителен. До ден днешен нямам мензис (28.12.2010г.) и според изчисленията трябва да съм в 7мата седмица от бременността си. Преди това, на 14.12 отидох на гинеколог, за да потвърди наличието на бременност. Той каза, че е рано, но е почти сигурен, че има такава. разбрахме се да отида днес - на 28.12. ... И тогава той казва, че не вижда бебе, а вижда кръгло образувание като киста... :(
   Честно казано не знам какво да мисля. Възможно ли е след два положителни теста за бременност и поява на съответните симптоми (гадене, тежест в гърдите, липса на апетит, отвръщаване от конкретни храни...), доктора да не вижда бебето... Наистина не знам какво да мисля, нито какво да правя.
   Моля Ви, момичета, помогнете, ако някой знае нещо по въпроса. Ще Ви бъда благодарна и ако някой сподели, сходни на моите преживявания. Благодаря Ви предварително за отделеното време и внимание.
здравей Палома  :balk_64:
Моят съвет е да отидеш и при друг лекар.На една позната и казали , че има "кухо яйце", а всъщност си има здрав прав син на 5 год.Даже искали да и правят кюретаж.Така че едно второ независимо мнение няма да ти навреди в никакъв случай!
Късмет и пиши какво е станало :balk_21: :balk_602:
   Сисмонди, изклщчително много ти благодаря за бързото отзоваване на моя проблем. Само информативно да ти кажа, че последвах съвета ти и отидох при друг гинеколог, само че с 3д видеозон. Той веднага ми каза, че имам бебе и всичко си му е наред. Също така и има плоден сак с ембрион вътре и със сърце Smile Направо не бах на себе си от щастие. Още веднъж ти благодаря и успех във всичко ти желая.
   Направо не е истина колко противоречиви могат да бъдат мненията на лекарите. А някои, както в моя случай, са в състояние да те шашнат до полуда...
здравейте,мnogo ми е трудно и не зная как да започна дори не знам дали тук е мястото да пиша за проблемът ми.бременна сам в 8седмица и 4 дни,преди 2 седмици бях за първи път на док и общо взето не ми казаха нищо съществено и ми дадоха час за след две седмици и след вчерашния ми предлед док ми каза,че има сак че но няма плод.СМАЗАНА СЪМ и това не е всичко сега трябва да чакам (защото всичко е както при нормална бременност нямам кървене,болки или каквото и да било) 1 седмица до следващият преглед. док каза,че имам два избора да чакаме организма да изхвърли сам плода или да правим кюртаж. това ми е парва 2годишно чакана бременност,незнам какво да правя,не знам какво да мисля тъкачи всеки един съвет ще ми бъде от полза :balk_146: :balk_145: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:       
благодаря предварително на всички
здравейте,мnogo ми е трудно и не зная как да започна дори не знам дали тук е мястото да пиша за проблемът ми.бременна сам в 8седмица и 4 дни,преди 2 седмици бях за първи път на док и общо взето не ми казаха нищо съществено и ми дадоха час за след две седмици и след вчерашния ми предлед док ми каза,че има сак че но няма плод.СМАЗАНА СЪМ и това не е всичко сега трябва да чакам (защото всичко е както при нормална бременност нямам кървене,болки или каквото и да било) 1 седмица до следващият преглед. док каза,че имам два избора да чакаме организма да изхвърли сам плода или да правим кюртаж. това ми е парва 2годишно чакана бременност,незнам какво да правя,не знам какво да мисля тъкачи всеки един съвет ще ми бъде от полза :balk_146: :balk_145: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:       
благодаря предварително на всички
Последвай съвета на sismondi в малко по-горният пост!
Успех ти желая и дано се окаже грешка както при Палома!Стискам ти палци!
благодаря ти мн за подкрепата evita1717 със сигурност ще го направя и силно се надявам и при мен да е грешка
Силве наистина е хубаво винаги да се иска и второ, та дори и трето мнение.Защото чесно казано могат да те осакатят за цял живот.
Късмет  :crossfingers: и колкота се може по скоро отиди на друг лекар.
 :balk_21: :bighug: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
благодаря ти мн sismondi на 24 съм на преглед ще драсна някои ред след като всичко приключи,отще веднъж благодаря за подкрепата и съветите
*
Аз,имам спонтанен аборт с кухо яйце в 5 г.седмица .Като цяло бременноста ми  се развиваше нормално до 3ти месец имах плод .След това запо4нах силно да кървя с ужасни неописуеми болки в корема,режещи и гадни и плода ми падна.Така остава т.е моето кухо яйце. Но при някои да ре4ем е рано да се каже и ги 4акат 1,2 седмици за да видят дали в сака ще се развие  фетус .Ако до 2 седмици не се развие нищо или те 4акат естествено да пометнеш или ти правят абразио (кюретаж) за да остранят остатъците .

Кухо яйце \
касае се за генетично отклонение в най-ранните стадии на развитие на оплодената яйцеклетка, при което не се оформя и не се развива ембрион . Първият и най-често единствен симптом е оскъдно кървене към 8 – 10-та гестационна седмица на бременността.

Оба4е не винаги  кървенето е оскъдно ако има такова и трябва веднага да се потърси лекарска помощ.

И не винаги се касае за кухо яйце.Винаги се съветвай с второ мнение или за4акай 2 седмици за да се провери дали все пак има шанс да се развие плод.Разбира се ако нямаш кръвоте4ение и ако до 2 седмици още не се развие плод или отиди да кюретаж или виж дали само ще падне казвам ти защото емоционално се сриваш от 4акане и напразни надежди а и не е хубаво за кръвта ти може да се отрови.

Успех,дано си наред :*
Прекрасно е да си майка. Прекрасна болка, прекрасна радост. Прекрасен дълг. Да си майка е смисълът на всичко. Защото нищо друго няма смисъл, губи смисъл, ако го няма него – великото творение на природата и любовта – нашето дете, нашата рожба, нашето малко слънчице. Да си майка е не само прекрасно. Да си майка е велико! Да си майка е свято! ♥