0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Здравейте момичета!
А как стоят нещата, когато мъжът приема хапчета? Съпругът ми пие Ципралекс и Тропаргал? Питах личният лекар и той каза, че когато мъжит ги приема няма проблем. Имате ли инфо?
Благодаря :)
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
Антидепресанти при мъжа и бременност?
« Отговор #1 -: Юни 15, 2010, 08:55:31 am »
И аз мисля че няма проблем, още повече че сперматогенезата на даден сперматозоид е започнала около 90 дни преди семеизпразването, така че ви желая до 3 месеца да ни се похвалите с добрата новина!

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
*
Антидепресанти при мъжа и бременност?
« Отговор #2 -: Септември 10, 2010, 21:29:50 pm »
Здравейте,
Лекарката ми каза да продължавам да ги пия, пък като стане ги спирам.
Моя приятелка ги пи година, забременя и веднага ги спря.Интересното бе, че се чувстваше прекрасно, дори и след като роди здраво и красиво детенце.Друг въпрос е ,че година след това пак започна да ги пие.
*
Re: Антидепресанти при мъжа и бременност?
« Отговор #3 -: Януари 27, 2011, 13:15:51 pm »
Аз също пия антидепресанти...На ЗОЛОФТ съм заради тежка депресия...Знаете ли дали се спират при евентуална бременност???Моя приятелка когато забременя я минаха от Ципралекс на Золофт и го при цялата бременност...Имате ли идея за това нещо ???
« Отговор #4 -: Януари 27, 2011, 13:32:16 pm »
Мария, това е по-добре да го обсъдиш с лекуващия те лекар, назначил антидепресантите, както и с гинеколога си.
Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

« Отговор #5 -: Февруари 01, 2011, 22:51:11 pm »
На ЗОЛОФТ съм заради тежка депресия...Знаете ли дали се спират при евентуална бременност??

Да, спират се.

Всеки случай си има своята специфика, както те е посъветвала radosttinka- говори с лекарите.
*
« Отговор #6 -: Февруари 02, 2011, 13:39:16 pm »
Благодаря ви момичета...